Bij onze dames hebben we afscheid moeten nemen van Sofie Baeten (12 jaar op KFC), Anouk Agten (11 jaar op KFC), Martine Nijs (9 jaar op KFC ), Sarah Boelaers en Laurine Knevels.

Tevens moeten we afscheid nemen van Fleur Swennen die naar Bocholt vertrekt .

De eerste drie kregen voor hun jarenlange staat van dienst hun geboortekrant als Lifetime Achievement Award.

We willen onze verlaters hartelijk danken voor hun inzet en hopelijk zien we hen nog aan de andere kant van de baren 😉

Ook interesse voor je geboortekrant ?

verjaardagskrant

Op de website van sporza is te lezen dat de competitie gedaan is.

[UPDATE] Voetbal Vlaanderen meldt: amateurcompetities 2020-2021, voetbal en futsal, voor mannen en vrouwen, met stijgen en dalen, van Nationale tot en met 4de provinciale worden definitief geannuleerd. Er zullen geen kampioenen, noch sportieve stijgers en dalers worden aangeduid.
Concrete informatie over jeugdvoetbal U6 tot en met U21, recreatief voetbal, minivoetbal, reservecompetities en G-voetbal volgt later deze week.

Zoals op de website van Hamont-Achel te lezen valt, worden er bijkomende maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We lezen er het volgende:
Sport
Alle sportactiviteiten die doorgaan in stedelijke accommodaties waaronder de sporthallen in Hamont, Hamont-Lo en Achel en de tennishal in Hamont alsook alle buitensporten worden opgeschort. Dit geldt voor zowel trainingen als wedstrijden. Deze sportcomplexgebruikers worden zo snel mogelijk gecontacteerd door de sportdienst.
Verenigingen
Ook het verenigingsleven in Hamont-Achel voor kinderen jonger dan 12 wordt een tijdlang stilgelegd. Het stadsbestuur vraagt namelijk met aandrang aan alle verenigingen om hun activiteiten en samenkomsten op te schorten. De betrokken stadsdiensten nemen in het kader hiervan contact met hen op.

Het is nu nog afwachten of er dit seizoen nog gevoetbald wordt (en ook of er dit jaar een Euro-Cup gaat zijn), maar de voorbereidingen voor volgend seizoen lopen intussen. Bij de mannen is er onderstaand nieuws te melden.

Vertrek huidige T1
Olaf Vandael heeft aangegeven volgend seizoen niet meer aan te vangen als hoofdtrainer van KFC Hamont 99. Wij respecteren zijn beslissing. Het is niet dat hij naar een andere club gaat, maar de situatie ivm corona heeft hem tijd gegeven voor andere dingen. Mocht er dit seizoen nog heropgestart worden, zal hij het seizoen nog afmaken.
Nieuwe T1 seizoen 2021/2022
De huidige T2, Guy Claes (foto), zal het van Olaf overnemen volgend seizoen. Guy is een jonge, gediplomeerde trainer met ambitie, wat perfect aansluit bij de filosofie van onze club.
Transfers
Huidige kern heeft bijna voltallig bijgetekend. Er zijn enkel 2 uitgaande transfers te melden: Joren Vrijsen (SV Breugel) en Bert van den Dungen (Achel VV B).

Beste,

Via deze weg willen we iedereen bedanken om de afhaaldag (eetdag) een succes te maken. We zijn heel blij met de vele positieve reacties die ons bereikt hebben en willen jullie ook bedankten voor het prima houden aan de corona afspraken.

Ook een grote dank aan diegene die ermee voor gezorgd hebben dat onze eerste editie van de kaars – en wijnactie een groot succes was. Zeker willen we onze sponsors Spaas kaarsen en wijnhandel Baeten bedanken om dit mogelijk te maken.

Sportieve groeten
Het bestuur van KFC Hamont 99

Via mail en Facebook kwamen positieve reacties binnen, waarvoor dank.
Mannen, de mosselen waren heel lekker en het was heel mooi verzorgd meegegeven. top
Het was mss niet perfect maar wel de best logische oplossing! heb goed gegeten
Super lekker gegeten. Mosselen waren heerlijk. Afhalen corona vrij en goed geregeld

Op zaterdag 12 december kunnen de aangekochte kaarten van de afgelaste eetdagen op ‘t Leeuwke omgeruild worden tegen de gekozen maaltijden. Ook de bestellingen van de kaars & wijn-actie kunnen dan afgehaald worden (hier graag cash voorzien indien er niet met factuur afgerekend wordt).
Dit gebeurt uiteraard corona-veilig, buiten onder het afdak bij de kleine kantine. Gelieve de aangegeven looprichtingen te volgen zodat het vlot en veilig kan verlopen.

Op dinsdag 29 december 2020 tussen 16u en 20u organiseert het Rode kruis samen met de “Lions Club Brueghel” een jaarlijkse speciale bloedafname.
Deze bloedafname gaat door in de Posthoorn, Groenstraat 6 te Hamont. De organisatie zorgt voor een Corona-proof afname. Dat wil echter wel zeggen dat er dit jaar geen frietjes getrakteerd kunnen worden.
Per donor die zich inschrijft én zijn naam doorgeeft aan bestuurslid Maarten Duisters, krijgt KFC Hamont 99 een vergoeding van 15 euro. Zo steun je zowel KFC Hamont 99 als het Rode Kruis.
Hoe kan je deelnemen?
– Registreer je vooraf via de link: donorportaal.rodekruis.be
– Stuur een mail naar maartenduisters@hotmail.com en geef naam en voornaam door van de personen die zich ingeschreven hebben voor een bloedafname.
Enkel donors die zich via de website geregistreerd hebben én hun naam hebben doorgegeven aan KFC Hamont 99, komen in aanmerking.

KFC Hamont 99 wil in deze donkere tijden graag een nieuwe actie aanbieden om het in jullie thuisbubbel een beetje gezelliger te maken. Hiermee willen we ook onze clubkas spijzen zodat onze vaste kosten en investeringen betaalbaar blijven. In samenwerking met onze partners SPAAS kaarsen en Baeten Vinopolis, presenteren we u met trots onze Kaarsen- en wijnactie.
Bent u op zoek naar een leuk cadeautje voor de eindejaarsfeesten voor uw vrienden, familie of zakenrelaties, leuke decoratie voor thuis, een goede fles wijn? Kijk dan zeker even naar ons aanbod. Prijzen variëren van 6,50 euro to 20 euro, er is door voor ieders budget wel iets te vinden.
Meer informatie en een bestelformulier kan je vinden in de folder actie-kaarsen-en-wijnen-2020. Bestellen kan tot 5 december.

Na de beslissing van de Vlaamse regering, om sport boven de 12 jaar te verbieden, heeft vandaag Voetbal Vlaanderen een beslissing genomen over het verder verloop van de competitie.

Voor de U6 t.e.m. U13 (alle spelers geboren in 2008 en later) wordt de competitie ook stilgelegd. Deze spelers mogen echter wel trainen en vriendschappelijke wedstrijden spelen tegen ploegen uit de buurt. Dit echter zonder kleedkamergebruik. Hoe KFC de situatie aanpakt, zal nog bekend gemaakt worden.

De beslissingen inzake de heropstart seniorenvoetbal zullen vrijdag door Voetbal Vlaanderen gecommuniceerd worden.
Voor de rest zal het wachten zijn op de evolutie van de situatie.

Gezien de huidige situatie rond het coronavirus is het niet haalbaar om een eetdag in de Posthoorn te houden. Om jullie toch nog een lekkere maaltijd aan te bieden, kunnen de gerechten op 12 december 2020 afgehaald worden als takeaway. Thuis kunnen jullie dan de gerechten en de kroketjes opwarmen. Samen met het bijgeleverde slaatje wordt dat dan coronaveilig genieten.

Dus: iedereen die kaarten gekocht heeft voor de eerder afgelaste eetdag, kan zijn kaarten komen inruilen tegen de gekozen maaltijden op 12 december 2020 van 11u tot 17u in de kantine van KFC Hamont 99.

zaterdag 17/10

09u30 Lindelhoeven VV - U8 A
09u30 Lindelhoeven VV - U8 B
09u30 Esk Leopoldsburg - U12
10u30 Lindelhoeven VV - U11
13u00 U6 - Sp Grote Heide
13u00 U10 - St Elen
13u00 W Koersel - U7
14u30 St Elen - U13 B
zondag 18/10

10u00 U9 A - GS Bree Beek
10u00 U9 B - GS Bree Beek
10u00 U9 C - FC Eksel
10u00 U13 A - Boorsem Sp
10u00 U17 - GS Bree Beek