De derby tussen Exc Hamont en KFC Hamont 99 werd gewonnen door de mannen van de bos. In een wedstrijd, waar KFC de kansen niet afmaakte, was Excelsior de betere ploeg en won dan ook verdiend met 1-2.
Doelpunt KFC via Strijbosch.
De voorziene wedstrijd tussen de B beloften van KFC en de A beloften van Excelsior ging niet door omwille van een tekort aan spelers bij Excelsior.

Donderdag 15/08 vindt op de terreinen van KFC Hamont 99 de opendag plaats. Volgend programma wordt afgewerkt :

09u30 U17 B – FC Maasland NO
09u30 U15 B – Nev Gruitrode
11u00 U7 KFC onder mekaar
11u00 U9 KFC onder mekaar
11u00 U10 – Lindelhoeven VV
11u15 U12 – Lindelhoeven VV
13u30 U8 KFC onder mekaar
14u30 U15 A – Lommel SK
14u30 U17 A – Lommel SK
17u00 beloften B – Exc Hamont
19u00 1° ploeg – Exc Hamont

Van 13u30 tot 16u15 vindt er een walking footbal-tornooi plaats met deelname van 6 teams.

Vandaag mocht ons eerste elftal Eksel ontvangen in het kader van de beker van Noord-West Limburg.

In de 9′ komt Eksel voor langs Dries Bertrands en ziet het er even niet goed uit , doch Stijn Nullens kan 3 minuten later gelijkstellen.

Diezelfde Stijn scoort 5 minuten later de 2-1 en krijgen we een wedstrijd vol inzet om te winnen.
Er vallen evenwel geen goals meer en deze overwinning was een mooie opsteker van het verlies verleden week tegen Park Houthalen.

We zijn in kennis gesteld van het overlijden van Harry Bernaerts, pa van Daan (afgevaardigde) en opa van Zenne en Tiebe (spelertjes) en Robbe (scheidsrechter Eurocup).

Dinsdag 2 juli van 19 tot 20 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen van Harry en de familie te condoleren in het funerarium Creemers, Achelpoort 6 te Hamont.

De uitvaartliturgie vindt plaats in de decanale St.-Laurentiuskerk te Hamont op woensdag 3 juli om 10u30. Samenkomst en gelegenheid tot condoleren in de kerk vanaf 10 uur.

Beste speler
Beste ouder(s)

Graag nodigen wij jullie uit op zaterdag 29 juni om 14.15u in de grote kantiene van onze voetbalclub voor de openingsvergadering.
Eerst zal er een algemeen gedeelte zijn door onze nieuwe TVJO Patrick Slegers. Vervolgens kunnen de spelers en ouders kennismaken met hun nieuwe trainer(s).

We hopen op een grote opkomst.

Sportieve groeten

Maarten Duisters
Sportief verantwoordelijke KFC HAMONT 99

Graag wil ik alle mensen met wie ik goed heb kunnen samen werken, via deze weg bedanken voor het goede werk dat we samen hebben geleverd de afgelopen jaren.  De Euro-Cup was mijn laatste activiteit voor KFC als TVJO en als trainer.  KFC heeft heel wat stappen voorwaarts gezet in de jeugdopleiding.  De teams van KFC behaalden uitstekende resultaten op de Euro-Cup met halve finale plaatsen voor de U13 en U17 prov en finale plaatsen voor de U11 prov (foto) en U19 prov met winst van de U19 prov in de finale.  De U15 prov behaalde het beste doelsaldo in zijn reeks en verloor enkel tegen de latere winnaar van het tornooi.   Dit betekent dat de sportieve vooruitgang van alle jeugdteams ook merkbaar was op het tornooi.   Vermelden we nog dat de prov U15 ook tot in de halve finale van het provinciaal kampioenschap geraakt zijn dit jaar en dit ondanks meerdere spelers die hebben moeten afhaken wegens blessures.  Verder wil ik toch even Achel VV proficiat wensen met de eerste mede organisatie van de Euro-Cup.  Ze hebben dat uitstekend gedaan.  Iedereen nog veel voetbalplezier in de toekomst !!!