Zaterdag ontvangt KFC op ‘t Leeuwke de buren uit Reppel. Aftrap om 19u30. Afgaande op de uitslagen van vorige speeldag, kan het uitschijnen dat dit een makkie is. Maar, diegene die de wedstrijd van KFC tegen Heusden Zolder gezien hebben, kunnen getuigen dat de uitslag niet echt de weergave van het spelbeeld was. Uit de pers vernemen we, dat ook de wedstrijd van Reppel tegen Thes anders had kunnen uitdraaien.

Rc Reppel is in het tussenseizoen enkele spelers gaan halen bij St Elen. Met ook nog wat versterking van o.a. GS Bree Beek, zijn ze zeker weer een te duchten tegenstrever. De laatste seizoenen speelde Rc Reppel telkens mee voor een plaatsje in de top.

De KFC-vrouwen maken vrijdagavond de verplaatsing naar DV Bilzen Un.

Jeroen Peeters scoort de 2-0
Ons eerste elftal is het nieuwe seizoen begonnen met een 4-1 thuisoverwinning tegen Heusden-Zolder, al geven de cijfers niet helemaal de verhouding tijdens de wedstrijd weer.
Verslag
KFC begint aan deze eerste match zonder de geschorste en geblesseerde Jochen Jansen. Op de tribune is het voor een aantal supporters toch nog wennen aan de mondmaskers, iets wat (helaas) bij deze tijden hoort.
Al vroeg in de wedstrijd zijn Jasper Reyskens en Arne Vromans dicht bij de openingstreffer, hij mikt van dichtbij op keeper Pauwels. Op het kwartier zet de thuisploeg veldoverwicht over in een voorsprong: Jorne Thys knalt van ver op goal, doelman Pauwels lost de bal en sluipschutter Tim Strijbosch tikt de 1-0 binnen.
Hamont is de eerste helft duidelijk de betere ploeg: er wordt goed bewogen, de gretigheid is er. De eerste bal tussen de palen vanwege de bezoekers noteren we voorbij het halfuur; Marnick Emmers heeft geen problemen met het schotje van Brent-Gilissen. Met de rust in zicht zien we een steal van Jeroen Peeters, hij plaatst de bal netjes naast de bezoekende doelman. We gaan zo rusten met een terechte 2-0.

Read More

Het eerste elftal van KFC begint het seizoen op eigen terrein, op zaterdag 12 september om 19u30, tegen KVV Heusden Zolder.
Deze club werd op 15 maart 1956 onder de naam Hal Sp opgericht. Op 1 juni 1990 veranderde de naam in Berkenbos VV, club alwaar Hamontenaar Peter Rutten nog actief was. In 2006 ontstond dan KVV Heusden Zolder. Op dat ogenblik was de club actief in de toenmalige Vierde Klasse C. In 2011 degradeerde men naar 1° provinciale. De volgende jaren volgde een negatieve periode, met vanaf 2014/15 een plaats in vierde provinciale. Inmiddels zijn we twee promoties (2017 + 2019) verder en is de club terug in tweede provinciale vertegenwoordigd.
Wat betreft goede en slechte tijden, kan ook KFC een aardig woordje meepraten.
Vorig seizoen speelden onze gasten in tweede provinciale B en stonden, op het ogenblik dat de competitie stopgezet werd, op de vijfde plaats. Het is dus zeker een te duchten tegenstrever !
De KFC vrouwen openen zaterdag om 13 uur, eveneens op ’t Leeuwke, de competitie tegen KRC Genk C.

Ons eerste elftal speelde deze avond 1-1 gelijk tegen Herkol in een attractieve wedstrijd.
Herkol komt in de eerste helft voor maar na rust kan Tim Strijbosch met een mooie lob gelijkstellen.

De beloften speelden 4-4 gelijk, ook tegen Herkol.

In deze druk bijgewoonde oefenwedstrijd komt Achel voor rust 0-4 voor. In de tweede helft scoort Harald Pinxten (foto) de aansluitingstreffer. Het is echter Achel dat nog kan scoren en de 1-5 eindstand op het bord zet.

De beloften speelden 0-0 gelijk, ook tegen Achel.

Mannen seizoen 2020-2021 – (C) KFC Hamont 99

Dit zijn de spelers van eerste elftal en beloften A voor seizoen 2020-2021.
Bovenste rij v.l.n.r.: Merle Bergmans (verzorger), Jacky Achten (afgevaardigde), Guy Claes (T2), Olaf Janssens, Senne Doms, Tijl Doms, Jeroen Goossens, Olaf Vandael (T1), Hans Van de Weideven (keepertrainer), Harald Pinxten, Jasper Reyskens, Bèr Willekens (afgevaardigde)
Tweede rij van boven v.l.n.r.: Joren Vrijsen, Sem Bergmans, Bavo Waelbers, Ward Van Den Broek, Michiel Thijs, Juul Schildermans, Ben Habraken, Seppe Custers, Stef Smolders, Jochen Jansen
Tweede rij van onder v.l.n.r.: Jo Slenders, Dieter Thys, Jeroen Peeters, Liam Peeters, Jorne Thys, Vincent Bloemen, Arne Vromans, Ridah Vanherck, Dries Foqué
Onderste rij v.l.n.r.: Quin Looijmans, Stijn Nullens, Greg Cuypers, Marnick Emmers, Yannick Jakubka, Bert Van den Dungen, Bram Damen
Ontbreken op de foto: Ferren Peeters, Tim Strijbosch en Kobe Kissen

Ons eerste elftal won op zaterdagavond de inderhaast ingelaste oefenpartij bij Verbroedering Lommel.
Aan de rust stond het 0-1 na een doelpunt van Tim Strijbosch en verschillende gemiste kansen aan beide zijden. Ook tijdens de tweede helft waren er meer kansen voor Hamont. Tim scoorde z’n tweede maar vlak erop scoorde de thuisploeg met een fraaie lob de 1-2. Nieuwkomer Bert van den Dungen kopte op hoekschop de 1-3 eindstand in doel.