Wat is het mooi afgelopen zaterdag KFC te zien spelen. Met vrank en vrij voetbal gingen we over Gruitrode heen. Scorend probleem ? Nee hoor, vijf verschillende doelpuntenmakers met oa Jo Slenders en Martijn Meyers gevormd door onze eigen KFC stal. Door deze zege komen we weer in de linkerkolom en daar staan we goed. Volgende week trekken we naar De Bos dat van periodekampioen Eksel verloor met 3-0. Voor wie het nog niet wist de stadsderby wordt live gestreamd op de site van hbvl.be . Toch is het veel leuker om live aanwezig te zijn.

Eksel wordt nog op de hielen gezeten door RC Peer dat de topper tegen Lindelhoeven met 1-0 won. Reppel liet verrassend, nou ja Lutlommel is sterk bezig, twee punten liggen. Ze volgen nu al op vier punten van de leider. As verloor weer, nu zelfs tegen hekkesluiter Turkse FC. Door deze derde nederlaag op rij volgen we nu al op een puntje van hen.

In de staart van de rangschikking begint het zich te roeren. Turkse won maar ook Stokkem en Thes B deden er drie punten bij. Elen dat op gang kwam is verrassend afgestopt door Stal Sport.

Volgend weekend dus de derby en eveneens op zaterdagavond de knaller Reppel-Eksel.