In HbvL kon je vandaag de definitieve reeksindelingen lezen:

Voor de eerste ploeg in alfabetische volgorde:

Anadol, Bolderberg, Grote Heide, KFC Hamont 99, Hechtel, Heusden-Zolder, Leopoldsburg, Lindelhoeven, Meeuwen, Paal-Tervant, Park Houthalen, Rc Peer, Reppel, Stal, Thes B, Turkse FC.

Voor de vrouwen:
Bilzen, Bocholt, Bokrijk, Diepenbeek, FuFo Beringen, Genk, KFC Hamont 99,Sp. Hasselt, Lommel, Louwel, Membruggen, Esp Pelt, STVV A .

Share

Zoals reeds aangekondigd zal het zomerkamp doorgaan op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 augustus. Via de trainer van vorig jaar, krijgen jullie nog een bericht.

Natuurlijk begrijpen we dat er mensen zijn die in de paasvakantie konden deelnemen, maar nu in deze nieuwe periode verhinderd zijn. Laat dit weten via jullie trainer van het afgelopen seizoen of via secretariaat@kfchamont99.be en dan krijgen deze mensen hun inschrijvingsgeld terug.

Het omgekeerde kan natuurlijk ook, dus als er nog spelers zijn die toch willen meedoen, inschrijven kan nog tot 01/07/2020 via de trainer van het afgelopen seizoen of via een e-mail naar secretariaat@kfchamont99.be. Let wel: het kamp is alleen voor leden van KFC Hamont 99.

Het programma wordt aangepast aan de op dat moment geldende maatregelen, maar we gaan er proberen een leuk kamp van te maken met o.a. een uitgebreid stadsspel, een spel zonder grenzen met spectaculaire attracties, maar uiteraard ook voetbaltrainingen (indoor en outdoor), voetbalspellen, wedstrijden,…

Als er nog vragen zijn, laat gerust iets weten via de kanalen die hierboven vermeld zijn.

Share

In HbvL kon je vandaag de voorstellen van de reeksindelingen lezen:

Voor de eerste ploeg in alfabetische volgorde:

Anadol, Bolderberg, Grote Heide, Halen, KFC Hamont 99, Hechtel, Heusen-Zolder, Leopoldsburg, Lindelhoeven, Paal-Tervant, Park Houthalen, Rc Peer, Reppel, Stal, Thes B, Turkse FC.

Voor de vrouwen:
Bilzen, Bocholt, Bokrijk, BS Sport, Diepenbeek, FuFo Beringen, Genk ,KFC Hamont 99, Lommel, Louwel, Membruggen, Esp Pelt .

Share

Het zomerkamp zal doorgaan op 10, 11 en 12 augustus. Meer info volgt snel, ook wat je moet doen mocht je deze dagen niet kunnen.

BELANDGRIJKE UPDATE:
Enkele ouders hebben er ons attent op gemaakt dat er in de week van 8 tem 12 augustus ook een voetbalkamp doorgaat in Achel. Omdat we niet willen dat er jongens moeten kiezen tussen ons kamp en het kamp in Achel, gaan we ons kamp een week vervroegen. Het zal doorgaan op 3, 4 en 5 augustus. Onze excuses voor dit ongemak.

Share

Erelid Bèr Cardinaels stuurde volgend berichtje in, waarvoor dank.


De oudere generatie voetballers en supporters zullen zich huidig Peltenaar Tinus Maas wel herinneren als voetballer. We hebben het dan over de periode einde 60- en de 70-er jaren. Tinus kwam van de club De Valk, Valkenswaard en werd getransfereerd naar Hamontlo V.V. resp. Lommel S.K. Niet alleen was hij een zeer gedegen voetballer maar hij neemt ook de pen in de hand. Eerder van hem verscheen het boek “Egotrip en andere verhalen”.
Nu is van de pers verschenen “Egotrip 2.0 een hoop tam tam”. Het is een boek met zijn voetbalhistorie, verhalen, gedichten, cabaretteksten en zo meer. Het is gelardeerd met foto’s om het de lezer nog aangenamer te maken. Uitermate geschikt voor wie van sport en humor houdt. Het boek bevat ca. 160 blz., harde kaft met een mooie kleurrijke voorkant/achterkant met zelfs de Belgische vlag erin verwerkt.
Men kan het bestellen per email aan tinusmaas@gmail.com, prijs 12,50 euro.
Bij de foto: Tinus exposeert met zijn boek.

Share