In de barre coronatijden hebben we onze 3 jaarlijkse audit van Double Pass weer gehad. Double Pass is een externe organisatie (onafhankelijk van Voetbal Vlaanderen) die de clubs die hierom verzoeken doorlicht. Deze audit werd met succes afgerond en we behaalden wederom 2 sterren. Dit wil zeggen dat we de volgende 3 seizoenen weer recht hebben om provinciaal jeugdvoetbal te spelen.
Mocht je meer info over Double Pass willen: www.doublepass.com/vlaanderen

Beste speler,
Beste ouder,

De leden (tot max. 18j) die in Hamont-Achel wonen krijgen van het Stadsbestuur ‘kompassen’ aangeboden ter waarde van €15.

De terugbetaling van deze kompassen gaat door in de kleine kantine op volgende tijdstippen:
– Woensdag 23/09 tussen 17 en 19 uur
– Dinsdag 29/09 tussen 19 en 20 uur

De terugbetaling zal enkel op deze momenten plaatsvinden.

Verder kan u op dat moment ook de formulieren voor de terugbetaling van de sportpremie van uw ziekenfonds bekomen.
Deze laatste formulieren zijn ook op eenvoudig verzoek te bekomen in de kantine bij elke thuiswedstrijd.

Voetbal Vlaanderen heeft beslist dat alle regionale wedstrijden in het veldvoetbal, minivoetbal en futsal niet mogen doorgaan tot en met 25 augustus.
In de provincie Antwerpen mag ook niet getraind worden.
Het verbod van Voetbal Vlaanderen is niet alleen van toepassing op wedstrijden bij volwassen, ook U19- en U21-wedstrijden mogen niet gespeeld worden in Vlaanderen.
(bron: Sporza)

Het zomerkamp zal doorgaan op 10, 11 en 12 augustus. Meer info volgt snel, ook wat je moet doen mocht je deze dagen niet kunnen.

BELANDGRIJKE UPDATE:
Enkele ouders hebben er ons attent op gemaakt dat er in de week van 8 tem 12 augustus ook een voetbalkamp doorgaat in Achel. Omdat we niet willen dat er jongens moeten kiezen tussen ons kamp en het kamp in Achel, gaan we ons kamp een week vervroegen. Het zal doorgaan op 3, 4 en 5 augustus. Onze excuses voor dit ongemak.