Voetbalkampen

voetbalkamp

KFC zal in 2018 2 voetbalkampen organiseren. Dit is afgesproken op de vergadering van Het jeugdkampcomite van KFC Hamont 99.

  • Kamp 1 : In de paasvakantie van woensdag 4 april tem vrijdag 6 april. De nadruk ligt hier op plezier en ontspanning. Voetbal wordt afgewisseld met activiteiten als afsluiting van het seizoen.  Dit kamp is voor de leeftijdscategorieen U8 tem U17 en enkel toegankelijk voor de leden van KFC. Voor de U6 en de U7 zal een aparte activiteit georganiseerd worden op een andere datum in overleg met de trainers.
  • Inschrijfformulier paaskamp.doc 2018
  • Kamp 2 : In de zomervakantie van 31 juli tem 4 augustus, georienteerd op voetbal als vervanging van de Real Madrid Clinic. Dit kamp wordt georganiseerd voor de U8 tem U13 en is bestemd voor zowel leden van KFC als niet leden van KFC.

Wij willen iedereen graag nu al op de hoogte brengen van de datums van beide voetbalkampen.  Meer info hierover volgt later nog.  De kostprijs voor beide kampen zal voor onze KFC leden zo beperkt mogelijk gehouden worden, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om hieraan deel te nemen.

namens Het jeugdkampcomite van KFC Hamont 99