Nieuws Seniors

Eindronde Herk FC – wie gaat er mee naar Herk??

Zondag start de eindronde, waaraan Herk FC deelneemt, om de laatste plaatsen in bevordering voor volgend seizoen toe te kennen.

Op de eerste speeldag – zondag 13 mei – ontvangt Herk FC op eigen terrein R Ent. Blegnytoise. Deze wedstrijd vangt aan om 16 uur. Indien Herk FC deze wedstrijd winend afsluit, blijft het in bevordering. En wat belangrijker is, blijft KFC in 2° provinciale. Spelers en aanhang van KFC willen deze wedstrijd massaal bijwonen. Men vertrekt dan om 14u30 aan ons lokaal de Klok. Heb je interesse om mee te gaan, wees dan tijdig bij ons lokaal. En dan maar hopen op een happy end. Supporters, massaal op post.

Indien Herk FC deze wedstrijd verliest, moeten ze nog tweemaal winnen tegen ploegen uit 1° provinciale. De mogelijke tegenstanders komen dan uit de provincies Luik, Namen of Henegouwen. Herk FC moet dan echter wel tweemaal op verplaatsing aantreden.

One Reply to “Eindronde Herk FC – wie gaat er mee naar Herk??

  1. Als Herk niet wint, dan zijn ze “de schaam van Bevordering” **. Dat ze een voorbeeld nemen aan onze jonge leeuwen en ervoor zorgen dat we in 2e blijven, verdorie.

    (** da’s een opmerking ten persoonlijke titel en niet als webteam-medewerker)

Comments are closed.