Seniors

Waren het er 16 of 17?

ruud_poukensOnze Beloften A bezorgden de bezoekers van Kerkhoven een stevige oplawaai door ze met 17-0 naar huis te sturen.

Ruud Poukens (bovenste foto) weet na de match eigenlijk niet meer of hij nu 5 of 6 doelpunten gescoord heeft, en Wim Vangansewinkel heeft er ook “2 of 3” gemaakt. Beiden kunnnen zich zo geen uitslag herinneren uit hun recente voetbalcarrière.
Khalid Ouhmid was ook één van de prijsschutters, maar helemaal duidelijk was het allemaal niet meer.

De krant vermeldt, net als de KBVB, een uitslag van 16-0, terwijl de spelers en T2 Rohnny Germeys ervan overtuigd zijn dat het 17-0 is.

Hoe is het zover kunnen komen? Kerkhoven moest, wellicht noodgedwongen, beroep doen op oudere spelers en KFC scoorde al snel aan een hoog percentage.

rohnny_germeysOm de motivatie bij een 5-0 ruststand hoog te houden, ging hulptrainer Rohnny (onderste foto) een weddenschap aan: bij dubbele cijfers zou hij trakteren, bij een tegendoelpunt zouden de spelers hem trakteren.

Als een bolide schoten de spelers na rust uit de startblokken en braken de Kerkhovense veer met 2 snelle treffers en de 10-0 was dan ook een kwestie van tijd.
Uiteindelijk werden het er dan nog 17. Of waren het er 16?

Wat nu ook de precieze uitslag is, met deze uitslag bewijzen onze Beloften B dat ze van geen enkel team in de reeks schrik moeten hebben.

Proficiat, mannen! En schol, namens Rohnny. 8)

Jullie webmaster verloor zelf ooit met de Kadetten B van Hamont SK een derby bij Hamontlo VV met 18-0. Het is niet prettig, als je dan in het verliezende kamp zit.
Als je wint, mag je er natuurlijk -met het nodige respect voor de tegenstander- toch wel de nodige aandacht aan besteden. 😉

One Reply to “Waren het er 16 of 17?

Comments are closed.