Twee minuten voor tijd viel de stunt van KFC in het water

ben_ceelenWie mijn voorbeschouwing las, moet zijn wenkbrauwen gefronst hebben toen hij Ben Ceelen het veld zag betreden. Die was toch geschorst…. maar onze secretaris kwam er net op tijd achter dat de schorsing één speeldag later inging en dit had te maken met … Wapenstilstand.Van dit wapenfeit was ik niet tijdig op de hoogte waardoor ik even op het verkeerde been stond maar nu ben ik weer up-to-date.

KFC , met wederom Emmers in het doel, stond voor de moeilijke verplaatsing naar Kerkhoven. Kerkhoven kwam na bijna een uur op voorsprong.

KFC  boog deze achterstand in twee minuten om tot een voorsprong en een stunt leek in de maak totdat twee minuten voor tijd Claes alsnog de gelijkmaker kon maken. KFC was even voordien tot tien man herleid nadat invaller Kees de rode kaart voor zijn neus geschoven kreeg. Zo blijft de rode strafhoek van KFC  steeds gevuld.  Kerkhoven was hierdoor de enige ploeg in de top van de  rangschikking die punten liet liggen.
[UPDATE]Het verslag is online.

Turkse FC  vlamde er weer vijf binnen en Grote Heide kon de derby van Neerpelt van Sparta Lille met 2-0 winst afsluiten.  Onze komende tegenstander Excelsior had meer moeite dan hun lief was om thuis Sp. Houthalen te verslaan. Stal ging zoals verwacht winnen bij hekkesluiter E. Houthalen waar Elsen weer tweemaal aan het kanon stond.

Peer SV met de nieuwe oefenmeester Geuns kon een gelijkspel afdwingen thuis tegen Ophoven. Geuns die eerder van de week de bons kreeg in Reppel vond al na twee dagen een nieuwe club, het kan snel gaan in de trainerscarrousel.

Kaulille FC won met de Arsenalscore tegen Kadijk. Kaulille FC heeft met negen doelpunten momenteel de minst gepasseerde verdediging in de reeks en nestelt zich net onder de top.