Eerste elftal brengt punt mee uit As-Niel

Michiel Thijs
Het eerste elftal van KFC Hamont 99 speelde op zaterdagavond bij As-Niel United, een ploeg die na een aarzelende start tot in de top-5 van de rangschikking geraakt was. Hamont kon terugblikken op een prima prestatie van vorig weekend en was weer een beetje hoger in de stand opgeschoven.
En KFC ging in de eerste helft door op z’n elan met de 0-1 via captain Michiel Thijs. Dat was dan ook de verdiende voorsprong bij de rust. De tweede helft was de thuisploeg de betere en met nog 20 minuten op de klok maakte Maassen gelijk. De wedstrijd eindigde zo op 1-1, een billijk resultaat. In de slotfase waren er nog gele kaarten voor speler Maassen en trainers Sertic en Simone van de thuisploeg. Ook invaller Brecht Geebelen van Hamont kreeg nog een geel karton onder de neus geschoven.
Op zaterdag 3 december komt Anadol op bezoek. Voorafgaand is er nog een reünie met spelers uit de periode 2002-2009.

Digest
KFC Hamont 99: Marnick Emmers, Quin Looijmans, Sisse Schouteden, Senne Doms, Dries Damen, Ferren Peeters, Jeroen Peeters (77′ Brecht Geebelen), Liam Peeters, Michiel Thijs (90′ Ilario Meli), Tim Tijskens (77′ Wesley Van Vlierden), Wietse Baerts
Geel: Liam Peeters, Brecht Geebelen, Maassen, T1 Sertic, T2 Simone
Doelpunten: 1-0 Michiel Thijs (23′), 1-1 Maassen (70′)