Seniors

Eerste elftal brengt punt mee uit Gruitrode

KFC Hamont 99 speelde op zondagnamiddag uit bij Nevok Gruitrode, de ploeg die vorig seizoen 4e eindigde in 2A maar nu erg wisselvallig aan de competitie startte. Bij de thuisploeg troffen we Brecht Geelen weer aan, enkele jaren geleden ook vaste waarde bij Hamont. Gruitrode schoot het beste uit de startblokken en kwam al na 8 minuten verdiend 1-0 voor, het doelpunt werd gescoord door Berben. Nadien nam KFC Hamont 99 de wedstrijd over: Wietse Baerts bleef kalm in de 1-op-1 met keeper Coenen en legde de gelijkmaker mooi binnen. Op dat moment was nog niet eens een kwart van de wedstrijd gespeeld.
Tijdens de 2e helft waren er nog kleine kansen voor Hamont, maar verwaterde het spel langs beide kanten. Al bij al een terecht gelijkspel na een mindere wedstrijd; voor KFC dit prille seizoen het eerste punt buitenhuis. Opvallend: er werden liefst 7 gele kaarten getoond, 3 voor de thuisploeg en 4 voor de bezoekers.
Op naar volgende week, waar KFC Hamont 99 de verplaatsing maakt naar Sp. Boorsem. Deze ploeg won tot nu toe -net als Hamont- beide thuiswedstrijden.

Digest
KFC Hamont 99: Marnick Emmers, Brecht Geebelen, Quin Looijmans, Arne Vromans, Ferren Peeters, Wietse Baerts, Jeroen Peeters, Wesley Van Vlierden (71’ Kobe Schetz), Liam Peeters, Michiel Thijs,