Seniors

Gelijkspel tegen Leopoldsburg

Op zaterdagavond speelde ons eerste elftal (intussen weer opgeklommen naar de top-3) gelijk bij middenmoter KESK Leopoldsburg. Dries Foqué (foto) was ditmaal niet de aangever maar de afwerker; hij scoorde op vijf minuten voor de koffiepauze de 0-1. Het venijn zat ‘m in de staart, waar spits Niayingwanda de bordjes gelijk hing. Eindstand 1-1.
In de heenronde werd Leopoldsburg overigens nog netjes met 4-1 naar huis gestuurd. Dat werd toen als een goede repetitie gezien voor de topper tegen Hechtel. Volgende zaterdag wordt de fiere leider ontvangen op ‘t Leeuwke. Hechtel kwam op deze speeldag ook niet verder dan 1-1; thuis tegen Heusden-Zolder. Op verplaatsing doen de leiders het ook ietsje minder dan op eigen terrein. Mogelijk biedt dat perspectieven, al zijn beide teams nu 6 wedstrijden op rij ongeslagen.

Op vrijdagavond speelden de beloften A overigens ook gelijk tegen Leopoldsburg. Op eigen terrein werd afgesloten met een brilscore. Hierdoor blijft de ruime voorsprong van 9 punten bewaard. Dat ziet er goed uit.