Seniors

KFC Hamont 99 is kampioen!

KFC_Hamont_99_kampioen_2013-2014_1800x1013Het eerste elftal van KFC Hamont 99 is kampioen in 3e provinciale A na een verdiende 1-3 overwinning op Kattenbos. Doelpuntenmakers waren Kris Poelmans, Bart Engelen en Peter Rutten (strafschop). Volgend seizoen komt Hamont dus uit in 2e provinciale.

PROFICIAT!

[UPDATE] Het matchverslag staat online.
[UPDATE2] Een eerste lichting foto’s staat online (dankjewel Werner Waelbers).
[UPDATE3] Nog meer foto’s!

6 Replies to “KFC Hamont 99 is kampioen!

  1. Het bestuur , trainers en spelers van Kadijk SK wenst Hamont ’99 van harte proficiat met hun verdiende titel.

  2. Van harte proficiat aan spelers, bestuursleden en aan allen die hun steentje bijgedragen hebben tot het behalen van de titel.

  3. Tinus Maas, oud-speler van V.V. Hamontlo schreef als reactie op de website van Internetgazet Hamont-Achel n.a.v. het behaalde kampioenschap het volgende:

    Als oud Hamont-Lo speler doet me dit nog steeds deugd. Proficiat en volgend seizoen wéér dan zit je weer in 1-ste provinciaal waar een ploeg als “‘t Lo” thuis hoort.(Of mag ik dat niet meer zeggen?)

    Ik wou hierop reageren maar dat moet dan via Facebook, waarvan ik een fervente tegenstander van ben. Ik doe het nu maar via de website van KFC, die nog (niet) zo moeilijk doet.

    Neen, mijn beste Tinus, dit had jij nooit mogen zeggen (schrijven in dit geval). Dit is zelfs een doodzonde. Maar in tijden van opperste euforie kan men al eens hallucinante opwellingen krijgen. Ik betrap anderen en mijzelf ook nog wel eens op een dergelijke boute uitspraak. Uw zonden zijn u vergeven mitsgaders het prevelen één Onze Vader en vijf Weesgegroetjes als penitentie. Bèr Cardinaels, ook oud-speler van ‘t Lo en oud-secretaris.

Comments are closed.