Op de website van sporza is te lezen dat de competitie gedaan is.

[UPDATE] Voetbal Vlaanderen meldt: amateurcompetities 2020-2021, voetbal en futsal, voor mannen en vrouwen, met stijgen en dalen, van Nationale tot en met 4de provinciale worden definitief geannuleerd. Er zullen geen kampioenen, noch sportieve stijgers en dalers worden aangeduid.
Concrete informatie over jeugdvoetbal U6 tot en met U21, recreatief voetbal, minivoetbal, reservecompetities en G-voetbal volgt later deze week.

Nele Merkelbach
Onze vrouwen, serieus onthoofd door de afwezigheid van Anouk Agten, Sofie Baeten, Sarah Boelaers, Marian Theunissen en Greet van de Sijpe, komen al vroeg in de wedstrijd 0-2 achter en in de 22′ zelfs 0-3. In de tweede helft zien we een sterker KFC maar scoren zit er niet in. Integendeel, Beringen loopt uit naar 0-4. Even later kan Nele Merkelbach de eerredder scoren.
Volgende vrijdag is het de verplaatsing naar Bocholt.

Anne Ceulemans
KFC, zonder Marie Gorssen (huwelijk) en Martine Nijs (licht gekwetst, zit op de bank) komen tegen Genk in het eerste halfuur achter met 0-3 door een efficiënter Genk. Na de rust zien we een beter KFC en in de 75′ scoort Anne Ceulemans de aansluitingstreffer. Onze vrouwen blijven proberen maar in de 90′ scoort Genk de 1-4. Misschien een beetje te zware nederlaag. Hopelijk volgende week vrijdag een overwinning in Bilzen .

Onze vrouwen hebben hun laatste oefenwedstrijd tegen Bocholt tot een goed einde gebracht. Aan de rust was de stand 0-0 maar de tweede helft was pas bezig en Niene Vromans (foto) scoorde de 1-0. KFC lijkt op de goede rails te zitten want 4 minuten later scoort Jolien Mertens de 2-0. Nele “Merkel” Merkelbach weet in de oefenmatchen de goal goed staan en scoort nog 2 keer.
Zijn onze vrouwen klaar voor de competitie? Volgende week zaterdag om 13h de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Genk. Kom gerust onze vrouwen eens aanmoedigen.