Anne Ceulemans
KFC, zonder Marie Gorssen (huwelijk) en Martine Nijs (licht gekwetst, zit op de bank) komen tegen Genk in het eerste halfuur achter met 0-3 door een efficiënter Genk. Na de rust zien we een beter KFC en in de 75′ scoort Anne Ceulemans de aansluitingstreffer. Onze vrouwen blijven proberen maar in de 90′ scoort Genk de 1-4. Misschien een beetje te zware nederlaag. Hopelijk volgende week vrijdag een overwinning in Bilzen .

Onze vrouwen hebben hun laatste oefenwedstrijd tegen Bocholt tot een goed einde gebracht. Aan de rust was de stand 0-0 maar de tweede helft was pas bezig en Niene Vromans (foto) scoorde de 1-0. KFC lijkt op de goede rails te zitten want 4 minuten later scoort Jolien Mertens de 2-0. Nele “Merkel” Merkelbach weet in de oefenmatchen de goal goed staan en scoort nog 2 keer.
Zijn onze vrouwen klaar voor de competitie? Volgende week zaterdag om 13h de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen Genk. Kom gerust onze vrouwen eens aanmoedigen.

Onze vrouwen hebben ook hun tweede wedstrijd gewonnen. De uitslag maken we liever niet bekend. Bij KFC de eerste wedstrijd van Caro Van Moorsel die het voortreffelijk deed . Ze scoorde ook nog een doelpunt . Bij Kadijk vonden we ex-KFC speelsters Anse Marchal en Linda Custers terug .


Dit is het vrouwenteam dat de clubkleuren verdedigt tijdens seizoen 2020-2021.
Bovenste rij v.l.n.r.: Erwin Hofmans (T1), Eddy Swennen (afgevaardigde), Greet Van De Sijpe, Marie Gorssen, Sarah Boelaers, Fleur Swennen, Nele Merkelbach, Sofie Baeten, Maarten Geurts (T2), Walter Tijskens (afgevaardigde)
Onderste rij v.l.n.r.: Jolien Mertens, Anouk Agten, Martine Nijs, Elke Cornelissen, Anne Ceulemans, Laurine Knevels, Lieze Nouwen, Niene Vromans
Ontbreken op de foto: Marian Theunissen en Liesl Bosmans …

Read More

Voetbal Vlaanderen heeft beslist dat alle regionale wedstrijden in het veldvoetbal, minivoetbal en futsal niet mogen doorgaan tot en met 25 augustus.
In de provincie Antwerpen mag ook niet getraind worden.
Het verbod van Voetbal Vlaanderen is niet alleen van toepassing op wedstrijden bij volwassen, ook U19- en U21-wedstrijden mogen niet gespeeld worden in Vlaanderen.
(bron: Sporza)

In HbvL kon je vandaag de voorstellen van de reeksindelingen lezen:

Voor de eerste ploeg in alfabetische volgorde:

Anadol, Bolderberg, Grote Heide, Halen, KFC Hamont 99, Hechtel, Heusen-Zolder, Leopoldsburg, Lindelhoeven, Paal-Tervant, Park Houthalen, Rc Peer, Reppel, Stal, Thes B, Turkse FC.

Voor de vrouwen:
Bilzen, Bocholt, Bokrijk, BS Sport, Diepenbeek, FuFo Beringen, Genk ,KFC Hamont 99, Lommel, Louwel, Membruggen, Esp Pelt .

Marnick Emmers
Tim Strijbosch veroverde een plekje in het elftal van het voorbije seizoen, mede omdat hij ook topschutter van de reeks 2A werd. Iets verderop in die rangschikking vinden we KFC-doelman Marnick Emmers terug. Hij is de 2e KFC-er in de lijst en ook wel vaker in de top-50 van het seizoen terug te vinden.
Er zijn nog keepers met een KFC-verleden in de top-50 per reeks terug te vinden. Nicky Fiddelaers speelde zich bij de buren van de Bos regelmatig in de kijker. Jens Bergmans deed het nog beter: hij won in 3e provinciale, als doelman van Sparta Lille.
Ook nog Fleur Swennen vermelden: ze behaalde bij de vrouwen (1e prov.) een fraaie 35e plaats.