Brecht Geelen (archieffoto)
Helaas geen topscores voor KFC in deze poll onder de trainers.
Bij de vrouwen vinden we geen KFC-ster terug in het elftal van de maand. In de totaalrangschikking staat captain Sofie Baeten wél op een fraaie 10e plaats.
Ook bij de mannen ook geen spoor van Hamet City, topschutter Tim Strijbosch is de eerste KFC-er in de rangschikking op een gedeelde 17e plaats. Toch zien we enkele oude bekenden, zoals Dieter Bollen en Brecht Geelen.

Voor de HBvL abo’s is de volledige rangschikking beschikbaar op FC Limburg.

Erwin Hofmans
Onze vrouwen kwamen na 18 minuten 1-0 achter door een doelpunt van Pervinca Della Pelle (geweldige naam, niet?). Iets voorbij het halfuur scoorde Nele Merkelbach de 1-1, wat ook de eindstand werd. In tegenstelling tot vorige week viel er tijdens deze wedstrijd geen enkele gele of rode kaart te noteren.
Bij Hamont ontbrak trainer Erwin Hofmans vanwege medische redenen, net als (nog steeds) afgevaardigde Walter Tijskens. Langs deze weg ook veel beterschap gewenst aan beiden!

Anouk Agten
Onze vrouwen verloren op zaterdag met 3-5 van Lommel United WS A. Martine Nijs opende de score al vroeg, maar 2 minuten later stond het via Maes alweer 1-1. Anne Ceulemans en Sofie Baeten brachten de thuisploeg op 3-1 maar de 3-2 aansluitingstreffer via strafschop liet niet lang op zich wachten. In het laatste halfuur scoorden de bezoekers nog 3 maal. Eindstand 3-5.
Opvallend feit is dat er in deze wedstrijd liefst 8 gele kaarten werden getrokken: 5 voor Hamont en 3 voor de bezoekers. Anouk Agten (toch niet gekend als “vuile” speelster) verzamelde er zelfs 2 en mocht tien minuten vóór affluiten (bij een 3-4 stand) al gaan douchen.