Titelstrijd op zondag

WP_20140315_Kaulille-Hechtel-webDe titelstrijd in Derde Provinciale A wordt (hoogstwaarschijnlijk) een tweestrijd tussen Kattenbos en KFC Hamont 99. Kaulille kwam op zaterdagavond immers niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Hechtel (foto).
Als Hamont op zondagnamiddag in Kattenbos wint, is de titel een feit. Bij een gelijkspel of verlies is de volgende gelegenheid in de thuismatch van volgende week. Dan komt Kinrooi op bezoek.

Kaulille kwam tegen Hechtel rond het halfuur op voorsprong, nadat Hechtel verzuimd had om 2 reuzekansen af te werken. De voorsprong werd snel ongedaan gemaakt en Hechtel kwam op slag van rust zelfs 1-2 voor (foto). Ook na de rust waren de betere kansen voor Hechtel, maar Kaulille scoorde op hoekschop de 2-2.