Voor de vrouwen:
Alken, Bilzen A, Bokrijk A, BS Sport A, Diepenbeek A, Fufo Beringen, KFC HAMONT 99, Jong STVV A, KRC Genk C, Lommel A, Louwel B en Esp. Pelt.

Voor de Mannen:
As-Niel, Eksel, Elen, Grote Heide, Gruitrode, Exc. Hamont, KFC HAMONT 99, Lindelhoeven, Louwel, Lutlommel, RC Peer, Stal, Stokkem, THES B, Turkse FC.

Let wel: de provinciale eindronden zijn nog bezig en Elen en KFC HAMONT 99 kunnen nog stijgen.
(bron: HBVL)

De match voor de derde plaats in de Beker van Limburg tussen onze vrouwen en Lommel WS is in de 75′ gestaakt wegens onweer en hagel bij een 2-1 stand in het voordeel van Lommel. De match is niet terug gestart en er is bijgevolg geen winnaar.

KFC speelde zonder Marian Theunissen en Sofie Baeten, wat al direct een serieuze aderlating is .

De vrouwen willen alle fans bedanken voor hun steun deze match en al de anderen in het seizoen.

Ons eerste elftal heeft ook de uitwedstrijd tegen Elen verloren: de wedstrijd eindigde op 2-1. Ricardo Kessels scoorde vroeg in de tweede helft de gelijkmaker, maar in de slotfase scoorde Elen nogmaals.

Hiermee komt dan ook een einde aan het seizoen van ons eerste elftal. Indien er in de interprovinciale eindronde bijkomende Limburgse stijgers zijn, dan is eerst Elen aan de beurt en daarna KFC Hamont 99.

Onze Ricardo Leao Kessels is samen met Dylan Nijs van Meeuwen en Thibaut Schoonbroodt van Elen genomineerd als speler van het jaar in Hbvl.

Deze zal deze avond verkozen worden verkozen worden in de Versuz in Hasseltop het gala van de speler van het jaar. Succes Rico !

Verder viel Nick Maes net naast het elftal van het jaar en zit op de bank.

Proficiat heren.


[UPDATE] Rico is uiteindelijk op de tweede plaats beland. Gefeliciteerd!

Zij behaalden de derde periodetitel en 22/30.

In het algemene klassement eindigden ze tweede met 60 punten op 7 punten van de kampioen.
Ze scoorden 84 doelpunten (41 thuis – 43 uit) en kregen er 33 binnen (12 thuis – 21 uit).
[UPDATE] Op de gezondheidsindex van VBAL4 is inderdaad te zien dat ze een sterke 3e periode achter de rug hebben.

Onze vrouwen spelen op zaterdag 20/4 om 10h. de terugwedstrijd van de halve finale Beker van Limburg tegen Ladies Genk. Met een 0-0 van de heenwedstrijd hebben onze vrouwen een mooie kans voor de finale te halen tegen Alken of Lommel.

Beslist de moeite om eens te komen kijken. Het gaat door in het stadion van Zwartberg.