Jeugd Seniors Vrouwen

Voorstel reeksindeling 2011-2012

Het eerste elftal (heren) speelt volgend seizoen tegen Gellik, As, Bregel, Eksel, Helson, Grote Heide, Lanaken, Neeroeteren-Maaseik, Nieuwe Kempen, Reppel, RC Peer, Wijchmaal, Elen, Gruitrode en Maasmechelen.

Onze dames komen uit tegen Lommel, Lanaken B, Tongeren, DV Zonhoven B, HW Zonhoven, Ham, Alken, Kortessem, Overpelt, Reppel en St.-Truiden B (of Diepenbeek in geval van promotie van STVV).

[UPDATE] De voorlopige indeling van alle KFC-teams (incl. jeugd in competitie) staat in dit PDF-bestand (bron: footbel.be).

Nog wat info bij de heren: Grote Heide heeft als promovendus het seizoen in de middenmoot afgesloten en heeft Sander Pauwels en Glen Maris van KFC binnengehaald. Ben Kees en Lode Thirion zijn daar ook van de partij.

Bij Neeroeteren-Maaseik (eindronde) komen we oud-KFC-trainers Jean-Paul Massignani en Gunther Goubert tegen.

Racing Peer heeft volgend seizoen met Koen Cools en Peter Rutten ook spelers met een Hamont-verleden in de rangen. Speler-trainer Jeroen Van Seggelen is ook geen onbekende.

Na enkele seizoenen in Bevordering kent Verbroedering Maasmechelen nu moeilijkere tijden, het seizoen werd afgesloten op een 6e plaats.

[UPDATE 2] Bregel Sport degradeerde uit 1e provinciale. Het behaalde een 14e plaats met 30 punten, terwijl de 8e in de rangschikking (Beek) 33 punten haalde…

SK Nieuwe Kempen is een nobele onbekende. Deze club uit Opglabbeek werd kampioen met 73 punten en is dus ook nieuw in 2A (net als Wijchmaal, kampioen in 3A).

FC Eksel, Standard Elen, Apollo Gellik, Reppel, As VV, Lanaken en Helson Helchteren eindigden in de middenmoot.

Gruitrode behaalde een fraaie 3e plaats.

One Reply to “Voorstel reeksindeling 2011-2012

  1. Als de jeugdreeksindeling zo blijft ben ik dik tevreden. Een voetbalcompetitie met korte verplaatsingen, meer moet dat niet zijn.

Comments are closed.