Seniors

Toen waren we nog met acht

In de eindronde is KFC Hamont 99 nog bij de acht gelukkigen voor mee te dingen voor een ticketje naar tweede. Kesselt dat een aantal spelers terug kon recupereren haalde zijn achterstand van 2-0 op. Het leek op strafschoppen uit te lopen maar Sander Pauwels vindt dat een beetje te spannend en besloot vijf minuten voor het einde maar te scoren tot dolle vreugde van de KFC-supporters.

KFC krijgt in de volgende ronde Kadijk voor de kiezen. Kadijk werd bij aanvang van het seizoen als de titelkandidaat naar voren geschoven in de onze reeks. Kadijk had het niet onder de markt in Stokkem maar kon met een doelpuntje meer zich toch kwalificeren. Het belooft een spannend duel te worden tussen beide reeksgenoten. Paal had een zomerwandeling in Halen. Halen dat met een forfaitscore verloor liet wat jeugdspelers opdraven en Paal maalde hier helemaal niet om . Er komt geen duel tussen Paal en Stal. Viversel is de dwarsligger. Na een gelijkspel in Stal kon het thuis met een Arsenal score  winnen van Stal.

Ik wil nog niet te ver vooruit lopen maar ALS KFC zich plaatst komt het duel voor de promotie tegen winnaar van Herderen-Rooierheide.

In de eindronde voor het behoud verloor Herkol met 1-0 in E. Houthalen. Herkol was de betere ploeg maar kwam niet tot scoren. Het zal nu op Het Hent moeten gebeuren anders gaat deze sympathieke ploeg de weg van Kaulille en Sparta Lille op.

One Reply to “Toen waren we nog met acht

  1. Halen speelde de terugwedstrijd ook met zijn typeploeg enkel miste ze Thomas Vanheeswijck.
    Verder was er iedereen bij van donderdag.

Comments are closed.