Jeugd Seniors Vrouwen

Vollen bak ambiance op Kerstfeest

PC290747-zaalEn dat er gefeest kan worden op KFC, dat mag duidelijk zijn: het Kerstfeest van dinsdag 29 december was een voltreffer.

Bekijk ook eens de 103 foto’s van Wim & Greet (voor geregistreerde gebruikers van Facebook).

Voorzitter Roger Mertens opende met een korte speech. De vaststelling dat er -ondanks vele dames op ski-vakantie- liefst 120 inschrijvingen waren, tekenen voor de positieve evolutie qua beleving op ‘t Leeuwke. De junioren waren zelfs in volle bezetting present.
Het aansluitend 3-gangenbuffet van traiteur Willems werd goed esmaakt.
PC290748-buffet

De animatie was meer dan behoorlijk, met voor elk wat wils. Het oudere publiek kon de typetjes die Miel neerzette erg waarderen, en de jongeren konden zich volop uitleven in het Swingpaleis geleid werd door quizmaster Wim, DJ Ruud en Jury Twan.

Dit Swingpaleis werd geopend met de verkiezing van de Leeuwenschoen voor de meest verdienstlijke spe(e)l(st)er, gekozen door alle aanwezigen. De bijhorende prijzen waren budgetvriendelijk en vooral symbolisch.
In de categorie -18 ging de prijs (3 brikjes Fristi) naar Marnick Emmers.
PC290754-marnick.

Sanne Mertens ging bij de dames met de hoofdprijs (een fles Liebfraumilch) lopen.
PC290756-sanne

Bij de heren (+18) won Daan Truijen met ruime voorsprong, hij kreeg daarom een zakje borrelnootjes.
PC290758-daan

Het Swingpaleis zelf, leverde een spannende strijd op, waarbij de Rollers uiteindelijk nog samen met de Proppers op de 2e plaats eindigden. Gewonnen werd er door de Vouwers, die met Sara en Elke twee straffe madammen aan boord hadden.
Toch ook een absoluut eervolle vermelding voor Kevin Kiggen, die respect afdwong door zijn gevoel voor muziek te combineren met het eten van nik-nakskes op de tonen van Bicycle Race van Queen.
PC290763-swingpaleis
Daarna werd de audio-set overgenomen door DJ Andy. Tafels werden aan de kant geschoven en de dames gooiden de benen los. Ook de voorzitter moest er aan geloven.
PC300775

De mannen klopten zich suf op de nagels in het houtblok.
PC300772

Tegen pakweg 2u werd de kantine gesloten en kon iedereen tevreden naar huis (of zo).

6 Replies to “Vollen bak ambiance op Kerstfeest

  1. Een zeer leuk en correct verslag ;)!!!

    Het was een deftig feestje :p!!

    groetjes

  2. Fantastisch kerstfeest waaruit blijkt dat KFC Hamont 99 “leeft”. Bedankt aan allen voor de medewerking en de Beste Wensen voor 2010.
    Roger, voorzitter.

  3. kon helaas er niet bij zijn , moest leven in de brouwerij gaan brengen.

Comments are closed.