Nieuws Seniors

Organisatorisch en sportief nieuws

Ruben Ectors
Op de brunch werd er nog het volgende organisatorische nieuws gemeld: het was al bekend dat de Raad van Bestuur (RvB) met het afscheid van voorzitter Jackie Slenders en afgevaardigde Bèr Willekens wat kleiner geworden was. Gelukkig is er ook versterking te melden.
* Jasper Reyskens stopte als speler, maar wordt lid van de RvB en gaat de sportieve cel versterken.
* Ruben Ectors wordt ook bestuurslid en gaat meedraaien in de financiële hoek, om mogelijk op termijn de rol van penningmeester op te nemen.
* Paul Van Langendonck was al jeugdsecretaris en wordt nu ook lid van de RvB. Hij neemt de rol van clubsecretaris over van Rob Bloemen, die nog wél gerechtigd correspondent (GC) blijft.


Senn Gevers (bron: www.kfceksel.be)
In de voorbereiding van het komende seizoen is de sportieve cel nog niet helemaal klaar met het huiswerk. Zo kan de inkomende transfer van Senn Gevers gemeld worden. Senn is doelman en komt over van Eksel FC. Eerder speelde hij ook al bij de jeugd van Lommel SK. Welkom Senn!
De sportieve cel komt mogelijk binnenkort nog met meer nieuws.


Recent was de startvergadering van de mannenteams voor seizoen 2024-2025. Binnenkort is het voorbereidingsprogramma hier ook beschikbaar.