Seniors

Eerste elftal onderuit bij Maasmechelen

Het eerste elftal maakte op zondagnamiddag de verplaatsing naar Maasmechelen, waar het de wei op mocht tegen het lokale Eendracht Mechelen aan de Maas (tof, zo’n korte naam 🙂 ). In de heenwedstrijd -op de openingswedstrijd van het seizoen- won Hamont met een Arsenalscore. Met fraaie overwinningentegen Leopoldsburg en Gruitrode hoopten de KFC-supporters in de 2 laatste wedstrijden ook op een verderzetting van deze reeks. Maar zoals vaker dit seizoen is KFC in uitwedstrijden niet te vergelijken met de thuismatchen. In stadion ‘t Leeuwke werden 28 punten behaald, op verplaatsing slechts 8.
En dat was ook ook nu het geval. Maasmechelen was de betere ploeg en Pacan scoorde kort voor de de onderbreking de 1-0. Twee doelpunten kort na de onderbreking (Da Luca en Peulen) deden het licht uit. Da Luca scoorde halfweg de tweede helft ook nog de 4-0. Door het verlies van Gruitrode komt Maasmechelen nu ook mee aan de leiding in 2B.
Dan is het te hopen dat volgend weekend weer een beter resultaat oplevert voor KFC: dan komt Louwel op bezoek. Dat is het team met de slechtste uitreputatie dit seizoen.

Digest
Scheidsrechter: Claes.
KFC Hamont 99: Marnick Emmers, Sisse Schouteden, Senne Doms, Dries Damen, Ferren Peeters, Ilario Meli, Michiel Thijs (72’ Jasper Reyskens), Liam Peeters, Arne Vromans, Wietse Baerts (60’ Quin Looijmans), Wesley Van Vlierden (60’ Tim Tijskens).
Doelpunten: 39’ Pacan 1-0, 53’ De Luca 2-0, 59’ Peulen 3-0, 69’ De Luca 4-0.
Geel: De Luca, Peulen.