Knappe uitzege bij Turkse Rangers ontglipt in slotfase

Het eerste elftal van KFC Hamont 99 wachtte op zondag de verplaatsing naar Turkse Rangers, een club uit de top-3 van de rangschikking. Turkse was eerder dit seizoen enkele speeldagen leider in 2B maar zat met een 2 op 9 in een mindere periode. Hamont deed het met een 0 op 9 nóg slechter. Hierdoor waren beide teams wat weggezakt in de algemene rangschikking.
De thuisploeg begon het beste aan de wedstrijd en liep al snel uit naar 0-2 via Demirtas en Yavuz. Dan ging er de rem op en liet Turkse wat meer begaan, maar Hamont gaf vóór rust niet thuis. De tweede helft zagen we een beter KFC: het boog op goed 1 minuut tijd een 2-0 achterstand om naar een een gelijke stand via doelpunten van een degelijk spelende Wietse Baerts en Michiel Thijs (penalty). Youngster Kobe Schetz bracht Hamont zelfs nog op een 2-3 voorsprong, met ruim 5 resterende minuten op de klok. Helaas scoorden de Rangers nog 2 maal en keerde Hamont alsnog met lege handen naar huis.

Digest
KFC Hamont 99: Marnick Emmers, Brecht Geebelen, Quin Looijmans, Sisse Schouteden, Ferren Peeters, Wietse Baerts (88′ Bryan Langens), Jeroen Peeters (60′ Tim Tijskens), Wesley Van Vlierden (60′ Dries Damen), Liam Peeters, Michiel Thijs, Kobe Schetz
Doelpunten: 1-0 Demirtas (12′), 2-0 Yavuz (20′), 2-1 Michiel Thijs (74′, penalty), 2-2 Wietse Baerts (74′), 2-3 Kobe Schetz (84′), 3-3 Arslan (86′), 4-3 Yavuz (90′)
Geel: Brecht Geebelen, Marnick Emmers, Ouzahim