Nieuws

Dames – Alken

KFC_Hamont_99_dames_2016-2017_Martine_NijsDe laatste wedstrijd van de playoffs had vandaag thuis plaats tegen KWS Alken. KFC heeft deze wedstrijd gewonnen met 6-1, al ging het niet zo gemakkelijk als de uitslag laat vermoeden.

In de 4de minuut is het al 1-0 voor KFC door Martine Nijs (foto). Tien minuten later scoort ook Martine Nijs de 2-0. Kort voor rust scoort Liesbeth Degraeve de aansluitingstreffer maar vlak erna scoort Marie Gorssen de 3-1.
De tweede helft is pas bezig en Anne Ceulemans scoort de 4-1. Alken blijft proberen maar bij hun gaat de bal niet tegen de touwen wat bij Hamont wel lukt. Anne Ceulemans scoort nog 2 keer en brengt de eindstand op 6-1. Mooie eindesezoensmatch al lukte het scoren bij Hamont wel en bij Alken niet. Er viel ook geen enkele gele of rode kaart.