Zoals reeds aangekondigd zal het zomerkamp doorgaan op maandag 3, dinsdag 4 en woensdag 5 augustus. Via de trainer van vorig jaar, krijgen jullie nog een bericht.

Natuurlijk begrijpen we dat er mensen zijn die in de paasvakantie konden deelnemen, maar nu in deze nieuwe periode verhinderd zijn. Laat dit weten via jullie trainer van het afgelopen seizoen of via secretariaat@kfchamont99.be en dan krijgen deze mensen hun inschrijvingsgeld terug.

Het omgekeerde kan natuurlijk ook, dus als er nog spelers zijn die toch willen meedoen, inschrijven kan nog tot 01/07/2020 via de trainer van het afgelopen seizoen of via een e-mail naar secretariaat@kfchamont99.be. Let wel: het kamp is alleen voor leden van KFC Hamont 99.

Het programma wordt aangepast aan de op dat moment geldende maatregelen, maar we gaan er proberen een leuk kamp van te maken met o.a. een uitgebreid stadsspel, een spel zonder grenzen met spectaculaire attracties, maar uiteraard ook voetbaltrainingen (indoor en outdoor), voetbalspellen, wedstrijden,…

Als er nog vragen zijn, laat gerust iets weten via de kanalen die hierboven vermeld zijn.

Beste speler
Beste ouder(s)

Graag nodigen wij jullie uit op zaterdag 29 juni om 14.15u in de grote kantiene van onze voetbalclub voor de openingsvergadering.
Eerst zal er een algemeen gedeelte zijn door onze nieuwe TVJO Patrick Slegers. Vervolgens kunnen de spelers en ouders kennismaken met hun nieuwe trainer(s).

We hopen op een grote opkomst.

Sportieve groeten

Maarten Duisters
Sportief verantwoordelijke KFC HAMONT 99

Vanochtend heeft ons het droevige nieuws bereikt dat Erik Penn, één van onze wandelvoetballers bij de Hamet Legends, gisterenavond tijdens de training plots en onverwacht overleden is aan de gevolgen van een hartaanval. De medespelers hebben nog al het mogelijke gedaan om te helpen, het AED toestel gebruikt, de hulpdiensten verwittigd, maar het heeft niet mogen baten.

Wij wensen familie, vrienden en teamgenoten van Erik veel sterkte in deze moeilijke tijden.
[UPDATE] We ontvingen bijgevoegde foto, waar Erik helemaal rechts staat.