Seniors

Tien jaren later …

In het seizoen 2001-2002 vierde onze piepjonge fusieclub de promotie naar 2e provinciale. In een spectaculaire eindronde werd Alt-Hoeselt vlot naar huis gespeeld. Menig herinnert zich nog de woorden “Ho ho. Zés nul” van wijlen Harrieke Snijders. Oud-speler Jef Ramaekers vond het hoog tijd om de ploeg van toen bij elkaar te trommelen …


We ontvingen volgende verslagje en foto.

Réunie spelers KFC Hamont 99 seizoen 2001-2002
Na het reglementaire voetbalseizoen 2001-2002 in derde provinciale zat er nog een nacompetitie in voor het eerste elftal van KFC Hamont 99, met als inzet een ticket naar tweede provinciale. De tweede thuiswedstrijd hierin, ditmaal tegen Alt-Hoeselt werd met ruime 8-0 cijfers gewonnen op 9 mei en de eerste promotie van de fusieclub was na drie jaar een feit.
Het leek een leuk idee en achteraf bleek het ook zo om de toenmalige spelers, trainers, entourage, bestuur en supporters na 10 jaar eens bijeen te roepen om de promotie nog eens over te doen.
Jef Ramaekers, oud-speler nam hiertoe het initiatief en kon op 23 juni een 35-tal personen op een barbecue verwelkomen op de locatie waar het toen allemaal gebeurde.
Een aantal memorabilia deed het geheugen weer opfrissen maar het meest sprak toch de video aan van de promotiematch tegen Alt-Hoeselt. Ontroerend was het hier een aantal clubmensen in woord en beeld te zien, die helaas ons vroegtijdig ontvielen.
Voor de gelegenheid werd een foto van het niet-volledige gezelschap gemaakt.
Een afspraak is blijkbaar weer gemaakt voor 2014.