Nieuws Seniors

KFC blijft zwart beest voor Wijchmaal

Het wordt stilaan een traditie dat Wijchmaal niet wint van KFC . Ook zaterdagavond werd deze fijne traditie voortgezet. KFC zette Wijchmaal dadelijk het mes op de keel en de Barten deelde de prikken uit. Zoals Koen al zei, het is lang geleden dat we nog eens twee wedstrijden op rij punten halen. Met de komst van Grote Heide waar we nog een zure appel van moeten wegspoelen staat weer een belangrijke wedstrijd voor de deur.

We naderen  nu tot op zes punten  van Wijchmaal. Bregel werd helaas niet ingehaald. Grote Heide kreeg er de bal niet in en Bregel profiteerde hier optimaal van. Hopelijk weten de aanvallers van Grote Heide volgende week de goal ook niet staan. Hekkesluiter Lanaken behaalde een punt thuis tegen Helson. Tegen een degelijke middenmoter is dit een goede uitslag maar Lanaken kwam vrij snel twee doelpunten voor en verzuimde de score op te drijven. Diep in blessuretijd wist Helson nog de gelijkmaker te maken.As VV deed afgelopen weekend een gouden zaak door het zespuntenduel van V.Maasmechelen te winnen.

Als we naar boven kijken vielen er weer enkele verrassingen te noteren. RC Peer versloeg leider Gellik. Nou ja verrassing, als ze de vorige weken de nr 2 en 3 in de stand klopten , misschien niet. Toekomstig KFC-er Rutten speelde een aardige wedstrijd. Elen kon door de nederlaag van Gellik weer aan de achterstand knabbelen en deed dit ook. Het won thuis de topper tegen Nieuwe Kempen. Gruitrode vergat te knabbelen en kreeg na rust een kwartet doelpunten binnen van onze buren uit Reppel.

Nrt-Maaseik won met een arsenalscore van Eksel. Neeroeteren won van ons op 12/11 met 7-1 en heeft sindsdien geen enkele keer meer verloren. Dit is dus al de twaalfde wedstrijd op rij zonder nederlaag. Een prestatie om u tegen te zeggen . Half maart krijgen wij ze over de vloer. Noteer dit alvast in uw agenda want de Rode Leeuwen zullen hun tanden dan laten zien.