Nieuws Vrouwen

Dames spelen gelijk

Verleden weekend scoorden zowel KFC als Kortessem 8x, dat beloofde voor vandaag.

In de eerste minuut mist Sofie Baeten en vlak daarna knalt Kortessem tegen de paal. In de 9′ mist Sofie Baeten bij een mooie kans.

In de 13′ penalty voor KFC . Achter de bal Marian Theunissen maar de keeper liet zien waarom ze onder de lat staat, ze stopt. In de 19′ schiet Jasmiene Claes maar net over. De beste kansen voor KFC dus, tot in de 22′ penalty Kortessem, Ekizoglu scoort wel (1-0)
Twee minuten later…

2-0 door Boes.
KFC blijft proberen en Sofie Baeten scoort in de 33ste en mist in de 41′.

We gaan rusten met een 2-1 stand en vlak na rust mist ook Kortessem een mooie kans. Kortessem kan in de 53′ een KFC goal teniet doen door op de doellijn een bal te redden.
In de 61′ scoort Sofie Geusens de 2-2 en 5 minuten later Sofie Baeten 2-3.
Ilse Mertens schiet in de 80′ net over en twee minuten later schiet Sofie Baeten (weer) naast.
Als het erop lijkt dat het 2-3 zal blijven scoort Jans met meeval omdat de Hamonter keeper de bal door de handen laat glippen.

Indien KFC al zijn kansen benut had waren het minstens 6 of 7 doelpunten geweest.