Nieuws Seniors

KFC krijgt geprikkelde titelkandidaat op bezoek

KFC Hamont 99 krijgt in zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen al meteen een grote klepper voorgeschoteld. Apollo Gellik ( Lanaken) komt zaterdagavond naar het ‘t Leeuwke. De rood-witten worden door de reeksgenoten als de titelkandidaat beschouwd. Gellik haalde in het tussenseizoen David Crv in huis. Deze middenvelder komt van Patro Eisden dat vorig seizoen de titel greep in vierde klasse.

Voorheen speelde Crv bij tweedeklasser Geel en een aantal seizoenen bij St.Niklaas. Ook voorspeler Kalkan heeft zijn sporen verdiend bij oa Kapellen. Er zit duidelijk muziek in dit elftal en ze zullen supergeprikkeld naar Hamont afzakken. Ze verloren immers op de openingsspeeldag thuis tegen Bregel en kunnen zich een nieuwe nederlaag niet veroorloven.

Met het nodige  respect maar zonder angst moeten we deze sterke ploeg bekampen. Dat we kunnen voetballen hebben onze jongens vorige week al laten kijken in Reppel. Het puntje dat ze in extremis in de wacht sleepte kent hopelijk een vervolg in onze eerste thuismatch.

Een nieuw seizoen betekent ook kennis maken met nieuwe spelers. Een van de nieuwe spelers die vorige week een basisplaats had is Gert Palmans die net als Steve Nouwen overgekomen is van buur Kaulille. Gert is aangeworven voor het verdedigend compartiment en of het hem lukt om samen met zijn teamgenoten de nul op het bord te houden moet jullie maar live komen bekijken zaterdagavond om 19h30.