Gelijkspel bij SK Rooierheide

De gelijkmaker: 1-1
Ons eerste elftal heeft in de eindronde 1-1 gelijkgespeeld bij SK Rooierheide.

Aan de rust staat het 0-0, waarmee de thuisploeg toch wel goed wegkomt. Een poging van Wim Reynders wordt van de lijn gekeerd, en een kopbal van Tim Van Daal gaat tegen de lat. Verder is de thuisdoelman paraat op pogingen van Daan Truijen en Wim Reynders.
De thuisploeg kan vooral dreigen bij corners en vrije trappen.

Vlak na de rust moet keeper Bylois een schot van Sander Pauwels lossen, maar hij is weer paraat bij de rebound van Daan Truijen.
Aan de overzijde wordt een vrije trap door Castermans in doel geplaatst en staat het verrassend 1-0.
Marnick Emmers staat wat later op de goede plek bij een poging van Castermans, en aan de overzijde wordt een lobbal van Andy Leynen in corner getikt.

Met nog een kwartier op de klok wordt Wim Reynders foutief afgestopt: rood voor verdediger Vermeire en penalty. Daan Truijen klaart de klus in 2 pogingen: 1-1, een goede uitgangspositie voor de terugmatch van zondag.
Arne Plessers mist deze wedstrijd wegens 2e gele kaart.

KFC speelde met: Marnick Emmers, Ruud Van Samang, Dimitri Vallé, Arne Plessers, Sander Pauwels (81′ Vito Stevens), Andy Leynen, de jarige Bert Kees, Yves Vaesen, Tim Van Daal (66′ Roy Willems), Daan Truijen, Wim Reynders