Seniors

Op verzoek

Op verzoek van een van mijn grootste lezersfans, Jacky Slenders, heb ik mijn pen even terug opgenomen voor een analyse van de eindronde. Nadat Koen al in no time een mooi verslagje maakte ben ik aan de beurt. KFC speelde thuis tegen Kesselt een aantrekkelijke wedstrijd die met een verdiende overwinning werd afgesloten. De 2-0 zege is een goede uitgangspositie om een ronde verder te geraken. Vooral het feit dat we geen tegendoelpunt incasseerde mede door een mooie save van Emmers kon wel eens doorslaggevend zijn.

ALS we verder geraken dan wordt naar alle waarschijnlijkheid onze komende tegenstander Kadijk.  Kadijk behaalde net als KFC  een 2-0 zege dankzij twee doelpunten van Linsen tegen Stokkem. Ook onze andere reeksgenoten begonnen met een thuiswedstrijd. Paal smeerde Halen een forfaitscore aan hun been en mag zich al opmaken voor de volgende ronde. De tegenstander wordt Stal of Viversel. De heenwedstrijd in Stal werd met een 2-2 gelijkspel afgesloten.

In de strijd voor het behoud kent Herkol zijn tegenstander . Het wordt E.Houthalen. E.Houthalen verloor de testwedstrijd in Uikhoven met 2-1.

Nog even terzijde vermelden dan onze vriend Jacky met dit zonnige weer zijn tuin wat drank wou geven en zich hierbij blesseerde aan zijn neus. Van harte beterschapkaartjes kunnen altijd opgestuurd worden naar KFC in de Bevrijdingsstraat.