Doelpuntenfestijn op KFC

Wie graag een wedstrijd ziet met veel doelpunten had zaterdagavond op ‘t Leeuwke moeten zijn. KFC kwam driemaal op achterstand maar bewezen over eens sterke mentale veerkracht te beschikken en wonnen met 6-4. Daan Truijen had met drie doelpunten een grote voet in onze zege.  Helaas voor onze jongens lieten de topploegen in onze reeks geen steek vallen. Wijchmaal won de derby tegen Grote Brogel met 3-1 en Stal pakte thuis de drie punten tegen Engsbergen

Paal moest tot negen minuten voor tijd wachten om degradatiekandidaat Beverlo klein te krijgen. Luyten werd matchwinnaar. Kadijk had aan een bliksemstart voldoende om Ham United op zij te zetten.

Onderaan deden Peer SV en Kaulille FC een goede zaak. In vier dolle minuten scoorde Peer SV driemaal en komt zo op gelijke hoogte met Engsbergen. Bij Kaulille FC maakte Bjorn Braeken zijn tweede doelpunt van het seizoen bij evenveel invalbeurten. De ontlading was groot toen hij in de slotminuut Kattenbos puntenloos naar huis kon sturen. De poederjongens krijgen weer hoop na hun negen op negen.

Het duel Herkol – Sparta Lille werd stopgezet na de zware blessure van Daan Gielkens van Sparta Lille. Wij wensen Daan van harte beterschap

We zijn aan een mooie reeks van zeven ongeslagen wedstrijden bezig , komt op de volgende speeldag in Ham United de volgende?