Jeugd Seniors

Tony Heylen ook volgend seizoen T1

Tony Heylen
Tony Heylen
Het bestuur van KFC Hamont 99 werkt ook voor het seizoen 2010-2011 verder met Tony Heylen als hoofdtrainer.
Samen met het behouden van de meeste basisspelers, kan KFC Hamont 99 het volgende seizoen (voor het eerst sedert 3 jaren) aanvangen in een stabiele situatie.
Ook in 2010-2011 zal KFC Hamont 99 verder bouwen aan de integratie van eigen jeugd in het eerste elftal, aangevuld met ervaren spelers uit de nabije regio. Meer info hierover volgt.
Voor de jeugdwerking zal bovendien geprobeerd worden om de ingeslagen weg verder te zetten met een kwaliteitsvolle opleiding. Hiervoor zoekt KFC Hamont 99 nog een gemotiveerde hoofdcoördinator.

2 Replies to “Tony Heylen ook volgend seizoen T1

  1. Tony T volgend seizoen hiermee ben ik zeer tevreden , wie regelmatig naar naar de trainig gaat kijken zal dit beamen . Tony, volgend jaar hopelijk meer resultaat

  2. Ik hoop echt dat Tony de ploeg dit seizoen terug op de rails krijgt. Zijn aandacht voor de Hamonter jeugd is lovenswaardig en het is een aangename vaststelling dat KFC in deze moeilijke periode hem nu al het vertrouwen geeft. Chapeau. Ik hoop ook dat de T2 Ghermeys gaat blijven , een man van Hamont voor Hamont

Comments are closed.