Junioren – Rc Peer 0-1
Achel VV – Beloften B 1-2
Sp Wijchmaal – Beloften A 3-1

De Beloften B dwarsboomden de plannen van Achel: daar was een premie van 50 bakken bier uitgeloofd bij de derde opeenvolgende zege. Dat was buiten de over-mijn-lijk-mentaliteit van onze beloften gerekend.

De ruststand bij de Beloften A had 3-0 of 0-3 kunnen zijn maar het rendement lag bij de thuisploeg dus uiteindelijk hoger.

One Reply to “Uitslagen Beloften en Junioren

1. Na een matige 1ste helft met een 1-0 achterstand tot gevolg kwamen we gefocust en supergemotiveerd uit de kleedkamers, de 2de helft begon dan ook met een verschroeiend tempo, Achel raakte geen bal meer en de kansen voor ons bleven komen. Snel was er de eerste goal van Jasper en de 2de goal van Kevin viel rond de 70ste minuut, hierna was het nog spannend want de vele grote kansen op de 1-3 werden gemist maar we hebben de match toch winnend kunnen afsluiten