Seniors

Eerste elftal verliest tegen Kinrooi

KFC moest het stellen zonder Plessers, Van Gemert, Leijnen en Truyen. In doel kwam Marnik Emmers postvatten . In de 10′ een doorbraak van KFC vanop eigen helft maar de keeper brengt redding. Het spel blijft op en neer gaan…

…met kansjes voor voor beiden teams .Vlak voor de rust verliest KFC Roy Willems met een enkelblessure .
In de tweede helft wordt wat grimmiger met gele kaarten voor Dieter Thys en Kevin Quinten (zijn 3de , geschorst tegen Stal) voor KFC en Hubrechts en Bussels van Kinrooi. Het zag er stilaan naar uit wie kon eerst kon scoren de wedstrijd won. Kinrooi had een mooie kans in de 73′, Marnick Emmers stond ver uit zijn goal maar de bal belandde op de deklat.Aan de overzijde werd Dieter Thys neergehaald in de 16 maar er volgde geen strafschop. In de 85′ krijgt Hamont de deksel op de neus toen Bussels in de 85′ de 0-1 kon scoren .

Vermelden we ook nog dat Tim Van Daal uitviel met een lichte hersenschudding. Volgende week hopelijk beter resultaat ( Stal Sport op zaterdagavond)

2 Replies to “Eerste elftal verliest tegen Kinrooi

  1. Even vermelden dat de belofte A een mooie prestatie op de mat hebben gebracht.
    Dankzij 2 jonkies van de junioren(Stef S. en Martijn vG.)hebben ze gewonnen met 3-1 van Kinrooi. Stef speelde de hele match.

    eerste helft
    0-1 Vangansewinkel wim
    0-2 Poukens Ruud
    tweede helfT
    0-3 Poukens Ruud
    1-3 /

  2. de Junioren speelden vrijdag gelijk tegen Neerpelt, getraind door Werner Follon (ex-KFC).

Comments are closed.