Vrouwen

Dames verliezen tegen Tongeren.

Vandaag is bewezen dat bij damesvoetbal bijna iedereen van iedereen kan winnen. In de heenronde ging KFC nog vlotjes winnen bij Tongeren met 1-6, vandaag verloren ze met 0-3 tegen Tongeren.
Voor de aanvang van de wedstrijd was er een minuut stilte voor het overlijden van de opa van Sanne Mertens.
Reeds in de derde minuut is er een kans voor Tongeren maar die ging net naast.

In de 16′ gaat Kaat Arits door en de keeper kan redden.Wat eraan zat te komen gebeurde in de 39′ Huynen kan de 0-1 scoren. Bijna is het in de 39 ‘0-2 maar Petra Verhoeven tikt de bal in corner.
In de tweede helft wil KFC iets aan de achterstand doen maar zowel Ann Drieskens en Sofie Baeten trappen op de deklat. De thuisploeg wil wel maar kan geen kansen meer benutten en Huynen kan er in de 87 en 88’ 0-2 en 0-3 scoren.