Jeugd

Verrassingsweekend Kadetten B

DSCF0333Op zaterdag 28 november ‘s morgens leverden de Kadetten B hun koffers in aan clublokaal Hotel De Klok, zodat het busje alles naar de overnachtingsplaats van het verrassingsweekend kon brengen.

Rond 13u30 verzamelde alleman zich weer met de fiets bij De Klok, maar de geplande fietstocht viel letterlijk en figuurlijk in het water.
Dan maar uitwijken naar de sporthal voor 2 uren sport en spel.
DSCF0320

DSCF0328Daarna naar de slaapplaatsen om de bedden klaar te zetten en rond 17u te voet (fietsen netjes opgeborgen) terug naar het sportlokaal waar een stevig avondmaal wachtte.

Omstreeks 19u vertrok een autokaravaan richting Tilburg voor een wedstrijd tussen Willem II en FC Twente, die helaas met 1-3 gewonnen werd door de Tukkers.
DSCF0348

Na een regenachtige rit terug naar de overnachtingsplaats vonden de spelers het nog te vroeg om te gaan slapen en de pokerchips kwamen op tafel.
DSCF0350De begeleiders zorgden nog voor een hapje, maar ook de meegebrachte snoepzakken moesten eraan geloven. Diep in de nacht werd het dan toch nog rustig.
DSCF0353
De belofte van de spelers om uit te slapen tot 10~11 uur werd niet gehouden want vóór achten was iedereen weer aan het ravotten.
Daarom besloten begeleiders Jan en Rob om naar de bakker en de winkel te rijden voor een stevig ontbijt.

Daarna werd er nog gekaart en gespeeld tot de middag en was het busje weer present om alles weer naar De Klok te brengen.
DSCF0357
De slaapplaats werd nog opgeruimd en iedereen vertrok naar het clublokaal voor een uitgebreid middagmaal.
DSCF0358
Voor afgevaardigde Jan was er nog een mooie verrassing: een fikse verjaardagstaart die hem werd aangeboden door spelers, trainer en ouders. Vanwege Jan: dankuwel!
DSCF0378
DSCF0379
Rond 14u werd dit geslaagde verrassingsweekend met ouders, spelers en begeleiders afgerond.

Dankjewel
Rob en Jan bedanken iedereen die geholpen heeft om dit weekend te doen slagen.

Het busje werd geregeld door Bér van de Schans en Jacky Winters.
Vaders Habraken en Vlassaks stonden in voor het vervoer van en naar Tilburg.
Clublokaal De Klok zorgde voor een superontvangst en een nog betere service.

Voor alle andere jeugdteams, trainers en ouders: als jullie nog zo’n nieuwtjes hebben, laat dat dan aan het KFC-webteam weten. Alvast bedankt!