Seniors

Triest dieptepunt in Kaulille

KFC Hamont 99 blijft onder de verwachtingen presteren. Zaterdag kregen ze een les in efficiëntie van de buren uit Kaulille. Met alle respect voor Kaulille maar zo een zware nederlaag oplopen van een middenmoter is beschamend. Ja, het zat niet mee met tweemaal op de paal maar een wedstrijd duurt negentig minuten en KFC toonde te weinigMet een twee op negen zijn we ook al uit de running voor de periodetitel maar eigenlijk moeten we al meer naar beneden kijken. Het wordt steeds warmer en we zitten slechts vier punten voor een degradatieplaats.

De volgende wedstrijd tegen PEER SV wordt een degradatietopper en dat is helaas de realiteit. Paniek is uit den boze, er zit kwaliteit in de groep maar het wordt tijd dat dit omgezet wordt in resultaten.

De top drie sprokkelde weer drie punten erbij. Willekens zorgde er met een persoonlijke actie voor dat Grote Heide aan de leiding bleef. Turkse FC  kon slechts in de slotminuut afstand nemen van de hekkesluiter met een doelpunt van wie anders dan Bilican. Wijchmaal was een maatje te klein voor Kerkhoven zelfs veertig minuten met een man meer .

Sp. Lille had wel de beste kansen tegen Ophoven en met een strafschopdoelpunt in de tachtigste minuut werd de negende nederlaag een feit. Tachtig verkleumde toeschouwers zagen geen doelpunten in het duel Peer- Sp. Houthalen. Bart Engelen was weer van goudwaarde voor Excelsior met twee doelpunten  binnen de vijf minuten. Stal heeft geen al te beste herinneringen aan zijn uistapjes in Hamont.

One Reply to “Triest dieptepunt in Kaulille

  1. Tja, Stal liep bij ons ook een 5-1 nederlaag op.
    3B is een vreemde reeks …

    Nog enkele statistieken:
    KFC heeft 29 doelpunten gescoord, enkel Turkse FC (2e, 46 goals) doet beter.
    KFC heeft 30 doelpunten geslikt, enkel Wijchmaal (15e, 32 goals) doet slechter.
    KFC heeft het hoogste aantal gelijke spelen (5) van de reeks.

Comments are closed.