Nieuws

Dames winnen tegen leider

Na enkele nederlagen hebben onze dames nog eens kunnen aanknopen met een overwinning en dit tegen DG Lommel Lommel had voor deze match een doelsaldo van 28-6 , KFC 12-20.
Reeds in de 7de minuut mocht KFC juichen na een doelpunt van Ilse Mertens op vrije trap. In diezelfde minuut verdubbelde diezelfde Ilse Mertens de score (2-0). Lommel laat zich niet doen en Tacke kan de 2-1 scoren in min. 14.
Diezelfde Tacke kan ook in de 23′ de 2-2 scoren. In de 27ste en 35ste min. kan Sofie Geusens de score van Hamont verdubbelen naar 4-2.

Vroeg in de tweede helft wil keepster Petra Verhoeven de bal wegtrappen maar deze kom in de voet van alweer Tacke die zo de 4-3 kan scoren.
KFC blijft aanvallen en blijft scoren. In de 56ste min. Ilse Mertens en in min. 75 Sofie Geusens (6-3)
Het was een deugdoende , dubbel en dik verdiende overwinning van KFC. Volgend match is in Borgloon , St Rouchusstraat om 10h.