Seniors

Eerste elftal behaalt deugddoende overwinning

daan_truyenOns eerste elftal heeft op zaterdagavond met 5-1 gewonnen van Stal Sport, cijfers die ook in verhouding staan met het aantal doelkansen.
In een hardwerkend team zag Daan Truijen een sterke wedstrijd beloond worden met 3 doelpunten.
(verslag)

Alle uitslagen van zaterdagavond op een rijtje:
KFC HAMONT 99 – STAL SPORT 5 – 1
SP. HOUTHALEN – SP.WIJCHMAAL 1 – 2
KAULILLE F.C. – KINROOI FC 1 – 0

PA033731-kfc-stalPA033734-kfc-stalPA033741-kfc-stalPA033747-kfc-stal

2 Replies to “Eerste elftal behaalt deugddoende overwinning

  1. Met het voetbal dat gisteren te zien was, is het nauwelijks te snappen dat er in de eerste 5 matchen slechts een 4/15 gehaald werd. 8 gele kaarten lijkt misschien veel, maar de scheidsrechter bleef heel de wedstrijd consequent en bij de 2-0 was een staaltje pure scheidsrechterkundige klasse. Ik zou persoonlijk blij zijn als zo’n man elke week kwam fluiten, dan was het snel gedaan met overdreven tackles en spelbederf!

  2. @ neutrale supporter: tegen voetballende ploegen als Stal Sport komt KFC beter uit de verf. Da’s ook een verdienste van Stal Sport: er werd sportief strijd geleverd.

    Het balvoordeel werd vermeld in het verslag omdat het relevant en inderdaad heel juist was.

    Blijft het feit dat 8 kaarten (te) veel is. En als je dan zegt dat je blij zou zijn als elke week zo iemand zou fluiten, dan zeg je eigenlijk dat er niet goed en/of streng genoeg gefloten wordt door de andere scheidsrechters.
    Met uniformiteit los je uitschieters als deze op, en ik ben het absoluut met je eens dat smerige tackles en spelbederf niet op het veld thuis horen.

Comments are closed.