Vrouwen

Sterke start dames.

In het begin van de wedstrijd kregen beide teams een kans en in de 9de min kan Sofie Geusens er 1-0 van maken. In dezelfde minuut een vrije trap voor Kaulille en Loos kan er 1-1 van maken. KFC blijft aanvallen en krijgt weer enkele kansen. Sofie Geunes kan in de 23′ er 2-1 scoren en nog is het niet gedaan. Ilse Mertens kan op magistrale wijze de 3-1 maken. Nog blijft KFC drukken en Sofie Geusens maakt in de 31′ 4-1. Mede door een misser in de verdediging kan Loos de 4-2 scoren.

De tweede helft is nog niet lang bezig of Sofie Geusens heeft de voet aan 5-2 maar de bal butst te ver van de voet. Niet getreurd want ze kan nog 2x scoren , in de 56ste en 67ste min. (6-2)

Hieraan verandert er niets meer en KFC heeft zijn eerste match in eerste provinciale goed verteerd.