Nieuws

Erelid Bèr Cardinaels overleden

Bèr Cardinaels (archieffoto)
Lambert ‘Bèr’ Cardinaels, erelid van KFC Hamont 99, is overleden op 87-jarige leeftijd. Bèr was voormalig speler en vervolgens bestuurslid van KVV Hamontlo en hij stond mee aan de wieg van fusieclub KFC Hamont 99. In 2009 nam hij -na 20 edities- afscheid als medewerker van ons jeugdvoetbaltornooi Euro-Cup. Zijn bijdrage daaraan maakt dat we nu nog steeds zo’n geweldig internationaal evenement kunnen organiseren.
We herinneren ons Bèr de laatste jaren vooral als trouw supporter bij de thuiswedstrijden, waar hij een vaste plek had op de zittribune rechts onderaan.
KFC Hamont 99 wenst langs deze weg haar blijken van medeleven aan te bieden aan familie en vrienden.
Uit respect voor alles wat Bèr voor het Hamonter voetbal gedaan heeft, zullen de seniorenwedstrijden komend weekend met een minuut stilte beginnen.
De uitvaartliturgie in de Sint-Laurentiuskerk in Hamont is op dinsdag 30 april 2024 om 10.30 uur.
Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Bèr in het uitvaartcentrum Creemers, Achelpoort 6 te Hamont op maandag 29 april 2024 van 19.00 tot 20.00 uur.



Bèr was ook degene die bij overlijdens van oud-spelers of -bestuursleden van Hamontlo steeds zorgde voor tekst en uitleg. Vaak ook begeleid met een foto, zoals ook deze, waar hij zelf ook op stond.
Staand (v.l.n.r.): Jean Bernaerts, Lambert Cardinaels, Willy Feyen, Frits Vlassaks, Nol Beks, Pierre Bernaerts.
Gehurkt (v.l.n.r.): Jacky Van Seggelen, Toineke Van Baelen, Pierre Vreysen, Michel Creemers, Lambert Lemmens, n.n.


De rouwkaart (PDF) is te lezen op de website van begrafenissen Creemers.
(meer info volgt)