Hamont B speelt gelijkspel in Lille

Dieter Thys
KFC Hamont 99 B speelde op zondagmiddag de derby bij Sparta Lille, laatste in de rangschikking. Eerder dit seizoen behaalde Lille z’n eerste uitoverwinning (3-5) op ‘t Leeuwke, nu werd het een 2-2 gelijkspel.
De stand aan de rust was 0-0, maar Hamont speelde op dat moment al vijf minuten met z’n tienen na een rode kaart voor aanvaller Dieter Thys. De thuisploeg opende de score via Maylaers, maar 10 minuten later stelde Olaf Janssens gelijk. Schildermans gaf de thuisploeg hoop op een overwinning, maar topschutter Milan Van Gennip hing in het slot van de match de bordjes gelijk van op de stip: 2-2.

Digest
Scheidsrechter: Frank Leën
KFC Hamont 99 B: Yannick Jakubka, Kian Conjaerts, Arne Creemers, Jesse Croymans, Dieter Thys, Mathias Kums, Milan Van Gennip, Wesley Van Vlierden, Siebe Huibers, Ruben Ectors, Olaf Janssens
Doelpunten: 1-0 Meylaers (57′), 1-1 Olaf Janssens (69′), 2-1 Schildermans (72′), 2-2 Milan Van Gennip (87′, penalty)
Gele kaarten: Duisters, Leynen, Mathias Kums
Rode kaarten: Dieter Thys (40′)