Seniors

Eerste elftal B wint van Helson B

Milan Van Gennip
KFC Hamont 99 B ontving op zaterdagavond Helson B, wat -gezien het verschil in rangschikking- een moeilijke opgave leek te worden. De bezoekers hadden met 7 punten immers nog niet verloren en Hamont had in 2 wedstrijden nog geen punten gesprokkeld. Toch begon het uitstekend voor de thuisploeg met doelpunten van Dieter Thys en Olaf Janssens in de eerste 20 minuten. Bij de bezoekers viel speler Louer uit; na een ongelukkige botsing werd hij met de ambulance naar het ziekenhuis gevoerd. Kenis lukte de aansluitingstreffer halverwege de eerste helft, gelijk ook de ruststand.
Een kwartier ver in de tweede periode kon Milan Van Gennip van op stip de 3-1 vastleggen, wat uiteindelijk ook de eindstand bleek.
Volgend weekend wacht de verplaatsing naar Peer SV, ook een team uit de top-5.

Er zijn enkele wedstrijdfoto’s beschikbaar.