KFC verliest (weer) van Anadol

Het eerste elftal van KFC Hamont 99 verloor op zondagmiddag met 2-1 bij het lager gerangschikte Anadol. De thuisploeg had vorige week nog met zware 7-0 cijfers verloren van Elen en wilde het nu niet zo ver laten komen. En dat bleek ook: na 1 minuut spelers stond het al 1-0 via Turan. Hamont probeerde dan terug in de wedstrijd te komen; Ilario Meli kon vlak voor de rust gelijkstellen. Helaas, 5 minuten na de koffie kon Bayraktar (Murat, niet oude krijger Hakan) op vrije trap de 2-1 vastleggen. Dat bleek dan ook de eindstand na een wedstrijd waar Hamont misschien ook op een gelijkspel mocht hopen.
Markant feit: in de heenronde verloor KFC op eigen terrein ook al van Anadol, toen was het 2-3 (al zat er toen voor Hamont ook al meer in).
In het carnavalsweekend van 18 en 19 februari voetbalt Hamont niet, de volgende wedstrijd is op zaterdag 25 februari om 20u bij Racing Peer. Dat weekend zijn ook de jaarlijkse eetdagen van de club op WICO Campus Salvator. Meer info hierover is te vinden op de website.

Digest
Scheidsrechter: Irfan Acikgoz met assistenten Ciriaco Bosi en Alexander Voorjans
KFC Hamont 99: Marnick Emmers, Brecht Geebelen, Sisse Schouteden (73′ Tim Tijskens), Quin Looijmans (64′ Michiel Thijs), Dries Damen, Ferren Peeters, Ilario Meli, Liam Peeters, Wietse Baerts, Arne Vromans, Kobe Schetz
Geel: Marnick Emmers, Brecht Geebelen, Karakaya, Aydemir