Euro-cup

Geen Euro-Cup zonder medewerkers

Vrijwilligers, ouders van spelertjes, spelers en bestuursleden: dat zijn de mensen die een voetbalfeest als Euro-Cup mogelijk maken. We zetten er even een aantal in de spotlights (niet iedereen wou bv op de foto). En uiteraard bedanken we ook alle andere (al dan niet) stille krachten voor hun hulp. Verder natuurlijk ook nog de stadsdiensten, stadsbestuur, burgemeester Rik Rijcken en schepen van sport Joren Mertens. En iedereen die we vergeten zouden zijn.


Laat ons beginnen met Jan en Jène. Mannen die goed weten wat er moet gebeuren en die dat dan ook onverstoorbaar doen. Jaar in, jaar uit.


Voorzitter Jackie en echtgenote Marilou aan de bonnenverkoop. Die bonnen kunnen dan gebruikt worden op ons gezellige horecaplein 🙂


De frituur werd soms overrompeld tussen de wedstrijden door. Ilse en Ingrid hielden het hoofd koel; iedereen kreeg z’n portie frieten.


De bierwagen op het horecaplein serveerde uiteraard ook frisdrank en koffie. Op de foto: Sem en Bert genieten van het zonnetje.


Later op de dag is er een rustig moment bij de frituur. Tijd voor een ijsje van Mamma Mia Gelateria voor Jacky, Vincent en Vital.


Het wedstrijdsecretariaat met Jacky, Jaklien, Hubert, Maarten en Sander. Zij staan garant voor een quasi vlekkeloze organisatie. Een strak wedstrijdschema, goede opvolging, gegevens online beschikbaar maken en de scheidsrechters aansturen. Dat gebeurt allemaal op pakweg 16 vierkante meter.Afsluiten doen we met diegenen die zelf niet graag in de picture staan: fotografen Geert en Koen (met een hamburger van de broodjesbar). Samen enkele honderden foto’s aangeleverd waarvan jullie kunnen genieten. 🙂

Share