Seniors

Weer ruime uitoverwinning voor eerste elftal

Het eerste elftal is op zaterdagavond bij Stal Sport gaan winnen met 0-5. En net als bij de vorige uitwedstrijd werd het verschil al in de beginfase gemaakt. Na 10 minuten werkte Tim Strijbosch (foto) een voorzet in doel en twee minuten later verdubbelde Ferren Peeters tot 0-2. Thuisspeler Schildermans zag op het halfuur de aansluitingstreffer tegen de paal belanden. Geen 1-2, meer 0-3 want Ferren Peeters kon in de omschakeling balverlies van Stal afstraffen.
De tweede helft gaf een vergelijkbaar spelbeeld: de thuisploeg die -ondanks goede wil- amper kon dreigen en Hamont dat de betere ploeg was. Op het uur lukte Tim Strijbosch z’n tweede treffer van de avond. In het slotkwartier legde Jeroen Goossens de 0-5 forfaitcijfers vast van deze sportieve wedstrijd; ref Dimitri Swerts kon de kaarten op zak houden. En alweer een mooie overwinning voor KFC dat met een 10 op 12 een mooie reeks neerzet.
Op zaterdag 5 maart is de thuiswedstrijd tegen de Moedige Duivels uit Halen gepland. De bezoekers kennen een moeilijk seizoen en werden in de heenronde verslagen met 2-6. Op zaterdagavond gaf Halen forfait voor de uitwedstrijd bij Park Houthalen vanwege te veel geblesseerden en afwezigen. Afwachten dan maar …

Digest
KFC Hamont 99: Marnick Emmers, Ridah Vanherck, Jeroen Goossens, Sisse Schouteden, Arne Vromans, Ferren Peeters, Tim Strijbosch, Liam Peeters (45′ Michiel Thijs), Sjoerd Van Beers (67′ Quin Looijmans), Dries Foqué (74′ Spreeuwers Max), Jorne Thys 
Doelpunten: 0-1 Tim Strijbosch (10′), 0-2 Ferren Peeters (12′), 0-3 Ferren Peeters (37′), 0-4 Tim Strijbosch (62′), 0-5 Jeroen Goossens (76′)

(Inspiratie gehaald bij het verslag van Jean Vanhees op Internetgazet en bij de KBVB. Schrijf je graag matchverslagen voor onze club? Neem dan contact op.)

Share

3 Replies to “Weer ruime uitoverwinning voor eerste elftal

    1. Met een eigen reporter ter plaatse zou Dries ongetwijfeld een vermelding gekregen hebben. Vandaar de vraag voor versterking van het webteam.

Comments are closed.