Seniors

Elsen van Stal vlamt er zes binnen

Het nieuwe kalenderjaar is niet goed ingezet door KFC. Vijf minuten voor affluiten bezorgde Bussels ons een koude douche en dat leverde Kinrooi drie gouden punten op . We kunnen wel verzachtende omstandigheden inroepen door de vele afwezigen. Toch werd deze thuisnederlaag niet verwacht tegen een ploeg die in de degradatiezone stond.

Turkse FC  en Stal haalden het grof geschut boven. Leider Turkse stond na een half uur al drie nul voor en kon de  wedstrijd rustig uitspelen om tenslotte te winnen met 1-5. Stal kende geen genade met de mannen van Sporting Houthalen. Kristof Elsen had nog wat vuurwerk over en vlamde er zes binnen. Zijn ploegmaats deden er nog drie bij en zo kwamen we aan een 2-9 miniemenuitslag.

Excelsior Hamont nam revanche voor de zware  2-10 nederlaag van de reserven tegen Kaulille. Het won met hun fanionelftal  het burentreffen in Kaulille met 0-3. Engelen wist het doel weer tweemaal staan. Misschien dat de trainer van Kaulille eens bij de reserven gaat kijken want daar waren twee  spelers bij die aardig wat lieten kijken. In de rand kan ik nog vermelden dat trainer Blancke van Kaulille hogere oorden wil opzoeken.

Niet alleen Kinrooi haalde gouden punten , dat deden ook Peer SV en Sp. Lille. Bij Peer SV  scoorde Giagnacovo ( het duurde even eer ik die naam ingetikt had) het winnende doelpunt met een strafschop.  Sp. Lille waar Verschuren zijn shoes weer aangetrokken heeft haalde het laken naar zich toe tegen Kattenbos. Umans kon op De Bosuil tweemaal de netten vinden.

Ook de Peltse ploegen Grote Heide en Kadijk kon de drie punten thuis houden met een clean sheat.

Volgende week staan er geen echte blikvangers op het programma.  We zijn wel benieuwd wat onze jongens gaan presteren bij de ploeg waar een zeker Kristof Elsen speelt.

One Reply to “Elsen van Stal vlamt er zes binnen

  1. Als het aan mij ligt, niet veel.
    Hopelijk krijgen we de kopjes van zowel de beloften A als de eerste ploeg in de juiste richting.

    Deze week zal iedereen een tandje hoger moeten schakelen want wij horen hoger te staan.
    De Eerste ploeg moet deze nederlaag tegen Kinrooi gaan rechtzetten en de Beloften hebben nog een revanche match tegoed tegen Stal.
    De belofte A moet eindelijk eens laten zien dat zij ook de kwaliteiten hebben om spelers van de eerste ploeg te vervangen.
    De resultaten liegen er in ieder geval niet om.

    Tot op de training …

Comments are closed.