Seniors

Verlies bij THES B voor eerste elftal

Het eerste elftal van KFC Hamont 99 heeft de uitwedstrijd bij THES B in Tessenderlo verloren met 2-1. De thuisploeg was met een schamele 1 op 12 aan een mindere periode bezig maar kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong via Binnemans. Halverwege de eerste helft bracht Michiel Thijs (foto) de bezoekers langszij, meteen ook de ruststand. In de tweede helft is THES de betere en met nog ruim 20 minuten op de klok scoorde Vanderhoeft de winning goal.
Dat is de vierde nederlaag van het seizoen voor Hamont, wat met een 1 op 9 ook in een mindere periode zit. De kloof met de top-3 bedraagt intussen vijf punten.
Volgende week komt Reppel op bezoek in stadion ‘t Leeuwke. Racing heeft na een zwakke seizoensstart de weg naar de middenmoot gevonden. Het is een ploeg die niet zo vaak scoort en dat biedt hopelijk perspectieven.

Share