Nieuws Seniors

Fanfarenzug Strausberg op trainingsstage in Hamont

strausbergVoor de muziekliefhebbers en de supporters van KFC dient zich op woensdag 29 juli om 19u een uitstekende gelegenheid aan om een uitstekend muziekkorps bezig te zien en nadien nog te genieten van een voetbalwedstrijd. De toegang is bovendien gratis.

(foto: http://www.fanfarenzug-strausberg.de)

Van zaterdag 25 tot donderdag 30 juli aanstaande komt de Fanfarenzug uit Strausberg op trainingsstage in Hamont als voorbereiding op hun deelname aan het Wereldmuziekconcours in Kerkrade op zaterdag 1 en zondag 2 augustus. Dit Duitse korps behoort tot de topkorpsen in Europa en nam reeds verschillende malen, telkens met schitterende resultaten deel aan de Internationale Mars- en Showwedstrijden in onze stad en logeerde in de accommodatie van KFC Hamont 99. In 2008 behaalden zij zowel in de discipline Mars als in de discipline Show een eerste prijs cum laude (meer dan 90 %).

Het korps dat bestaat uit niet minder dan 120 muzikanten, zal overnachten in Zaal De Posthoorn en de trainingen zullen doorgaan op de speelpleinen van de lagere school De Robbert in de Kloosterstraat te Hamont. Iedere muziekliefhebber is welkom tijdens deze repetities.

Als generale repetitie voor hun deelname aan het WMC in Kerkrade zullen zij op woensdag 29 juli om 19 uur in uniform hun show presenteren op het hoofdterrein van KFC Hamont 99. Aansluitend zal het eerste elftal van KFC om 19.30 uur een oefenwedstrijd spelen tegen Reppel.

One Reply to “Fanfarenzug Strausberg op trainingsstage in Hamont

  1. Beste webbeheerder,

    Hele leuke nieuwe site.
    Overzichtelijk en netjes, met leuke en nuttige links.

    Goed gedaan Koen.

    Groetjes Marc Vlassaks

Comments are closed.