Veteranen

De veteranen van KFC Hamont 99 gaan Internationaal !!!

(ingezonden bericht)

Op het mooie sportcomplex van Nederwetten was het een drukte van belang. Velen waren gekomen om een heuse interland tussen Nederland en België te aanschouwen.
Rond de klok van 4 uur kwamen de afgetrainde mannen van KFC aan in Nederwetten. De verwachting van de hollanders was, dat dit Belgische varkentje wel even gewassen zou worden maar al in de eerste helft keek Nederwetten tegen een 0-3 achterstand aan.
In een zeer sportief gespeelde wedstrijd, maakten onze veteranen na de pauze nog een doelpunt. Op deze eindstand hadden de Wettenaren niet gerekend.

De Wettense veteranen maakten zich klaar om dan toch zeker de 3e helft te winnen. Ook hiermee hadden ze het zwaar. Onze veteranen gingen direct na de wedstrijd niet meteen naar de kleedkamer maar trokken de voetbalschoenen uit en op de sokken, in tenue nog, begonnen ze met een paar pintjes. De klaargezette lange tafel in de kantine stroomde snel daarna vol en het feest kon beginnen. De tapkraan bleef bijna constant lopen , de chinese rijsttafel viel goed in de smaak en de sfeer was optimaal. Door de kantine klonk de Brabançonne en ook het Wettens clublied en tot in de kleine uurtjes bleef het gezellig.

Nog hartelijk dank aan onze Hollandse vrienden!
Dit gaan we in België nog eens overdoen.