Seniors

Knotsgekke speeldag

KFC heeft zijn blazoen wat opgepoetst. Een trip naar Grote Heide leverde drie punten op. Een dikke driepunter want we scoorden vijfmaal en vijfmaal een verschillende schutter van dienst. De zege was ook nodig want in de staart van de rangschikking begint het zich geweldig te roeren. Eksel, elf speeldagen ongeslagen , ging zeer verrassend onderuit bij hekkersluiter Stokkem diep in blessuretijd. Stokkem wordt onze komende tegenstander dus men weze gewaarschuwd.

Er waren nog verschillende kop-staart matchen waarbij de staart aan het langste eind trok. Elen versloeg Reppel met 1-0. TurkseFC, in de winning mood versloeg ruim Louwel. Onze buren van de Bos geven de hoop ook nog niet op voor in tweede te blijven . Ze wonnen ook ruim in As met 2-4.

Daarnaast liet ook RC Peer na om te profiteren van de nederlaag van Eksel. Ze kwamen niet verder dan een brilscore tegen Lutlommel. Ook in Lindelhoeven werd er niet gescoord met de komst van ThesB. Tenslotte was er ook de verrassende zege van Stal op Gruitrode.